Iker Casillas i Sara Carbonero skupa su od 2009., a vjenčali su se 2016. te imaju sinove Martina (7) i Lucasa (4).

Galerija


Bivši nogometni vratar Iker Casillas (39) razvodi se od supruge, sportske novinarke Sare Carbonero (37), izvijestio je časopis Lecturas

Vezani članci Slika nije dostupna Casillas i Sara imaju razloga za slavlje! Slika nije dostupna Na žalost mnogih žena: Uskoro će pred oltar!

Par nekoliko tjedana živi razdvojeno i Casillas se odselio iz njihova zajedničkog doma. Iako su Iker i Sara skupa prebrodili teško razdoblje jer su oboje imali problema sa zdravljem, na kraju su njihovu braku presudile velike razmirice koje nisu mogli riješiti i odlučili su se na sporazumni razvod. 

Naime, Casillas je 1. svibnja 2019. pretrpio srčani udar, a nekoliko tjedana kasnije Carbonero je dijagnosticiran rak jajnika, o čemu je progovorila na Instagramu i šokirala svoje pratitelje. 

"Još se nismo oporavili od prvotnog straha, a život nas je ponovno iznenadio. Prije nekoliko dana liječnici su mi otkrili maligni tumor jajnika i već sam bila na operaciji. Sve je prošlo dobro, ali čeka me još nekoliko mjeseci borbe, koliko će liječenje trajati. Mirna sam i uvjerena da će sve biti doro. Znam da me čeka težak put, ali i da će imati sretan kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i liječničkog tima. Koristim ovu priliku da kolege novinare zamolim za poštovanje i razumijevanje s kojim su se uvijek odnosili prema meni, a osobito sada u ovim teškim i osjetljivim trenucima za mene i moju obitelj", napisala je novinarka. Zbog ranog otkrivanja karcinoma operacija je dobro prošla i Sara se uspješno oporavila. 

Iker i Sara zajedno su od 2009. godine, a nogometaš je novinarku poljubio pred televizijskim kamerama nakon finala Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici. Vjenčali su se 2016. na intimnoj ceremoniji u Madridu te su s njima tek bili sin Martin (7) i dva svjedoka zbog zakonske procedure. 

Casillas i Carbonero dobili su drugog sina Lucasa (4) tri mjeseca nakon svadbe, a novinarka se posvetila obitelji i karijeru stavila u drugi plan. Kasnije se vratila svom poslu i počela je odrađivati i manekenske angažmane. 

Inače, Sara je u veljači proslavila 37. rođendan pa joj je Iker posvetio objavu na Instagramu. "37 godina. Čestitam! Ples se nastavlja, moraš plesati do kraja", napisao je uz fotografiju na kojoj ona stoji u morskom plićaku.

I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

Poznat je točan iznos novca koji je princ Harry naslijedio od majke Diane, riječ je o pozamašnoj svoti