66. Emmy

Slove za favorita: Ipak im je uspjelo 19 puta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Igra prijestolja' s 19 nominacija, 'Na putu prema dolje', 'Pravi detektiv' i 'Narančasta je nova crna' veliki su favoriti za nagrade Emmy, Oscare američke televizije koji će biti dodijeljeni u ponedjeljak u Los Angelesu!

Na 66. dodjeli televizijskih nagrada Emmy u Kazalištu Nokia odat će se počast Robinu Williamsu, jednom od najboljih glumaca svoje generacije koji je počinio samoubojstvo 11. kolovoza.

Pogledaj i ovo John Ross Bowie u ''Teoriji velikog praska'' - 1 Sheldonov trn u oku! Pamtimo ga kao iritantnog Kripkea iz omiljenog sitcoma, a evo gdje je danas i ima li i u stvarnom životu poteškoća s govorom!

'Igra prijestolja' ove je godine najčešće nominirana (19 puta), a slijedi mini-serija 'Fargo'. 'Fargo' je već nagrađen 26. kolovoza na 'Creative Arts Emmys' koje nagrađuju 'gostujuće zvijezde' i tehničku profesiju.

Kraljica Cersei Lannister će Dubrovnikom prošetati gola!

Kultna serija 'Na putu prema dolje', proglašena najboljom dramskom serijom prošle godine, ponovno je nominirana za najboljeg glumca te najboljeg sporednog glumca i glumicu, između ostalih.

U kategoriji najboljeg glumca Bryan Cranston već je triput dobio kipić za ulogu od raka oboljelog profesora kemije koji se pretvara u proizvođača i prodavača metamfetamina. Natječe se s Jeffom Danielsom, nagrađenim prošle godine za dramsku seriju 'Uredništvo'.

Iz mračne kriminalističke serije 'Pravi detektiv' nominirana su oba glavna glumca - Matthew McConaughey i Woody Harrelson.

Za Emmy za najbolju glumicu konkuriraju uz prošlogodišnju pobjednicu Claire Danes ('Domovina'), Lizzy Caplan ('Masters of Sex'), Kerry Washington ('Skandal') i Robin Wright ('Kuća od karata').

U kategoriji humorističnih serija nominirane su 'Potpredsjednica', 'Teorija velikog praska', 'Louie' i 'Silicon Valley', zajedno sa zatvorskom serijom 'Narančasta je nova crna'. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene