Ima i svoju liniju

STILIST Kim Kardashian i Timberlakea ovih dana snima na Korčuli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Srzić brine o izgledu svjetskih zvijezda. Ovih dana stigao je na snimanje, povodom kojeg boravi u Dubrovniku te na Korčuli.

U Hrvatsku je stigao jedan od najtraženijih svjetskih stilista. Igor Srzić brine se o izgledu Kim Karadashian i Paris Hilton. Igor je vrlo tražen u svijetu svjetskog showbizza. On je stilist nekih od najslavnijih imena na svijetu, poput Kim Kardashian, Justina Timberlaka, Tori Spelling, Paris Hilton i drugih. Ovih je dana stigao na snimanje u Dubrovnik.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Svoju karijeru započeo je kao shoping asistent, a danas ima vlastitu modnu liniju koja je tražena čak i u britanskim aristokratskim krugovima. S obzirom na to da ga na društvenim mrežama prate desetci tisuća ljudi, snimanje u Hrvatskoj još je jedna dobra reklama za naš turizam. Doznali smo i u čijem je društvu rođendan proslavila najbogatija Srpkinja, Sandra Meljničenko. Više doznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Dubrovnik in style :)) #dandy #croatia #dubrovnik #style #styling #photoshoot #croatia #fashion #personalstyle #travelinstyle

A photo posted by Igor Srzic Cartledge (@igorpersonalstyle) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene