Televizijski voditelj Igor Mešin rekao je građanima da ostanu doma i predložio da pogledaju filmove koje nisu i druže se s ukućanima.

Galerija


Voditelj i zaštitno lice Nove TV, Igor Mešin osvrnuo se na trenutnu situaciju s koronavirusom.

Vezani članci Frano Ridjan Frano Ridjan poručio: ''Budite uvijek jedni za druge, cijenite ono što drugi rade i ostanite kući'' Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Prepoznajete li ih? Članovi žirija i voditelji okusili čari transformacija showa "Tvoje lice zvuči poznato"

''Dragi ljudi, takva su vremena kakva jesu, godinama već govorimo ostavite se mobitela, ostavite se kompjutera, televizije, izađite van, komunicirajte, razgovarajte s ljudima.. E, ovaj put je drugačije – i doma zna biti lijepo, znate kako se kaže – doma je najljepše'', rekao je Mešin. 

Igor je gledateljima predložio da pogledaju filmove koje nisu, druže se s ukućanima, nađu nove, ili se vrate zaboravljenim hobijima. ''Uživajte doma, slušajte preporuke, čuvajte sebe, čuvajte druge i bit će nam svima bolje!'' dodao je voditelj. 

Uz preporuke što raditi kod kuće, zahvalio se i svima onima koji nam olakšavaju svakodnevicu. ''Naravno, hvala svim zdravstvenim djelatnicima, doktorima, sestrama, infektolozima – radite divan posao, hvala vam na tome, i naravno tete u dućanima, vatrogasci, svi u javnim službama, policija – da nema vas, nama bi bilo puno teže, ovako se osjećamo sigurno'', istaknuo je te poručio:

''Ljudi, uživajte doma, bit će bolje vrlo uskoro!''