Razgovarali smo s Igorom Mešinom o njegovim voditeljskim, ali i glumačkim počecima na Novoj TV.

Galerija Igor Mešin, Filip Šovagović Igor Mešin Igor Mešin +13 Igor Mešin

Igor Mešin domaći je kazališni i televizijski glumac, ali i više nego uspješan voditelj Nove TV, čiji je član posljednjih desetak godina. Iza Igora su voditeljski angažmani najpopularnijih i najgledanijih zabavnih emisija u zemlji, ali i uloga u prvom domaćem sitcomu. 

Vezani članci Davor Garić On je jedan od naših najpopularnijih novinara, a njegova transformacija od prije 20 godina do danas je nevjerojatna Sanja Vejnović - 3 Lijepa glumica progovorila o neobičnim događajima na setu hit-serije: "Morali su ih stišavati zbog snimanja"

U razgovoru s Igorom prisjetili smo se njegovih prvih dana na Novoj TV. 

''Apsolutno pamtim svoje početke po svojoj prvoj ulozi i pojavljivanju u seriji 'Naša mala klinika' i po prvom voditeljskom angažmanu u showu 'Ne zaboravi stihove''', rekao nam je. 

Iza njega su do danas brojni voditeljski angažmani, od već spomenutog showa "Ne zaboravi stihove", "Supertalenta", "Ljepotica i genijalaca" do showa "Tvoje lice zvuči poznato".

''Teško mi je izdvojiti što mi je najdraže, ali nekako su 'Supertalent' i 'Tvoje lice zvuči poznato' obilježili cijeli moj voditeljski opus na Novoj TV'', smatra. 

Nije mu lako ni odlučiti je li mu draži voditeljski ili onaj glumački opus, presuđuju tek nijanse.

"Što se tiče Nove TV, u voditeljskom sam se opusu baš lijepo snašao u puno projekata, onih glumačkih nešto manje. Glumački mi je poziv ipak primarni, no svoje glumačke potrebe zadovoljavam u kazalištu.

Igor je dio velike televizijske obitelji Nove TV desetak godina i razvijao se zajedno s njom.

"Imam osjećaj da kako je Nova TV napredovala, da sam i ja napredovao i uvijek mi je bilo lijepo raditi na najboljoj televiziji u Hrvatskoj.

Igor nam je otkrio i koji je njegov recept da bude uspješan voditelj i da ga publika voli i podržava iz projekta u projekt.

"Mislim da je najveći recept za taj uspjeh da ne razmišljaš puno kako ćeš se ljudima svidjeti i što će o tebi misliti. Nekako samo moraš to raditi najbolje što možeš", zaključio je.

"Što se tiče mog angažmana, posla i života s Novom TV, ne bih ništa mijenjao. Da me netko pita da krenemo iz početka, opet bih rekao da", priznao je Igor.

Kao voditelj upoznao je stotine novih ljudi i sreo mnoga nova lica, a rodila su se i neka nova prijateljstva.

"S mnogima sam ostao u kontaktu jer sam vodio takve formate, kroz showove možda i ne toliko, ali kroz 'Tvoje lice zvuči poznato' prošlo je toliko mojih prijatelja i kolega, i danas se naravno čujem s njima", otkrio nam je Igor, kojeg ćemo, vjerujemo, gledati u još mnogo voditeljskih avantura Nove TV. 

Kviz: Sjećate li se lica i emisija Nove TV koje smo gledali zadnjih 20 godina? Serija Najbolje godine Igor Mešin, Filip Šovagović i Damir Lončar Show Farma +6 IN Magazin

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju