TLZP ekipa

Mešin otkrio što ga spaja s Navojcem i Ridjanom: "Držimo se one poznate preporuke, svaku sekundu iskoristimo za bijeg''

Igor Mešin Igor Mešin Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin Igor Mešin Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin +0 Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Galerija

Igor Mešin rekao je kako je studio na prvu izgledao prazno bez publike, no natjecatelji su nadopunili i taj aspekt showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Igor Mešin vodio je pet sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u ovoj šestoj, koja se za samo nekoliko dana vraća na male ekrane, našao je svoje mjesto u žiriju. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Još se samo nije našao u ulozi natjecatelja, a otkrio je može li se zamisliti u emisiji kako emitira glazbene zvijezde. "Budući sam odgledao sve sezone, što kao voditelj, a sada i kao član žirija, znam kroz što sve prolaze natjecatelji. Izuzetno mnogo truda i vremena ulažu iz tjedna u tjedan, prolaze kroz razne torture i prilagodbe tijela i glasa, pa mislim da je voditeljski odnosno posao člana žirija za mene ipak primjereniji", ispričao je Igor. 

Mešin se najviše druži s drugim članom žirija Goranom Navojcem te voditeljem Franom Ridjanom, a spojili su ih zajednička garderoba i prehrambene navike. "Držimo se one poznate preporuke i jedemo malo, ali izuzetno često. Svaku sekundu pauze iskoristimo za bijeg u garderobu po zalogaj ili dva. Hrane nikad ne nedostaje. Frano je glavni ekonom, a Goran i ja se brinemo da ništa ne ostane", otkrio je. 

Igor je pojasnio kako izgledaju snimanja zbog "novog normalnog" naspram prijašnjih sezona koje je vodio, a i dođe li mu da nekog zagrli ili potapša, pa se sjeti da ne smije. "Budući da snimamo bez publike, sve izgleda drukčije i nekako praznije na prvi pogled. Ali ovogodišnji natjecatelji su se potrudili nadopuniti i taj aspekt showa. Nisam baš neki tip od velikog grljenja, ali događa mi se da pružim nekome ruku na pozdrav pa se zaustavim", ispričao je. 

Kada nije na snimanju i pred kamerama, Igor voli raditi - baš ništa. "U slobodno vrijeme volim ljenčariti i ne raditi ništa, pa mislim da mi je to pravi hobi kojem sam istinski posvećen. Imam i neke druge zanimacije, ali ih ova glavna uglavnom eliminira", našalio se. 

Inače, Mešin ima svoje matično kazalište "Komedija", koje je pod udarom mjera zbog koronavirusa kao i ostala kazališta u Hrvatskoj i općenito kultura. 

"Mi u mom matičnom kazalištu Komedija ovih dana krećemo sa predstavama, i to s trećinom mjesta u gledalištu. Teško je i otužno igrati predstave pred praznim gledalištem, a mislim posebno komedije. Smijeh i reakcija publike glumcu su najvažniji, ali moramo se svi prilagoditi. Cijela je ova situacija svim umjetnicima izuzetno teška, ali mislim da po prirodi moramo biti pozitivni, pa se nadam da će sve uskoro proći", zaključio je Igor. 

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene