Izazvali pomutnju

Što se to događa? Poslije Severine profil na Instagramu zaključao je i njezin suprug Igor Kojić

Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Miligram (Foto: PR) Severina i Miligram (Foto: PR) +0 Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Severina je početkom tjedna zaključala profil na Instagramu, a nakon nje isto je učinio i njezin suprug Igor Kojić.

Nakon što je početkom tjedna podijelila fotografiju u kupaćem kostimu, Severina je učinila nešto što je mnoge iznenadilo - kratko je zaključala svoj profil na Instagramu i izazvala pravu pomutnju, ali ga je ubrzo opet otključala.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

A samo dva dana kasnije za njezinim se potezom poveo i njezin suprug Igor Kojić. Njegove objave više ne mogu vidjeti svi, već samo oni koji su ga pratili i prije nego što je zaključao svoj profil na popularnoj društvenoj mreži. Sada se svi pitaju što je razlog ovih njihovih poteza jer kod Severine se od trenutka kad je zaključala profil ništa nije promijenilo.

A oni koji će ubuduće htjeti pratiti Igora, morat će mu poslati zahtjev. Inače, njega prati skoro 43 tisuće ljudi, ali on prati samo jednu osobu, a to je njegova Severina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene