šuška se...

Iselio se? Igor Kojić nakon dugo vremena viđen ispred Severinina stana, iznosio je kofere i odijela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić viđen je na zagrebačkom Kozjaku pred stanom svoje supruge Severine nakon dugo vremena.

Već mjesecima se šuška da je ljubavi između Severine (48) i njezina supruga Igora Kojića (33) došao kraj, a on se sada navodno i konačno iselio iz njezina stana u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Kojić je viđen na zagrebačkom Kozjaku dok je vukao kofere i odijela na vješalici, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija, otkrili su očevici za 24 sata, a to je i navodno drugi put u posljednjih nekoliko tjedana da se pojavio pred Severininim stanom, nakon što ga tamo nisu vidjeli gotovo godinu dana.

Brzo se oglasio Severinin PR tim koji tvrdi da je stvari iseljavala nećakinja pjevačice Mia Popović

"Jedino seljenje koje je bilo ovoga vikenda je ono Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susjedstvo, točnije preko puta Severinine zgrade", kazali su iz PR tima pjevačice.

Severina i Igor već duže vrijeme nisu se u javnosti pojavljivali zajedno, a čak su i obrisali zajedničke fotografije s Instagrama, čime su dodatno rasplamsali glasine o razvodu. Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba.

"Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovu braku događa, ne razgovaram s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njezina stvar", rekao je Keba za srpski Telegraf u prosincu prošle godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda +0 Barabe predstavile novi singl (FOTO: Screenshot/YouTube) Nekad i sad Ovako je izgledala prije četiri godine kada je postala naša misica, a danas je gotovo neprepoznatljiva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene