Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac Keba Igoru će, navodno, pomoći oko kupovine njegove prve nekretnine u Hrvatskoj


Sin Dragana Kojića Kebe preko supruge će, navodno, zatražiti hrvatsko državljanstvo. Uz to raspituje se o kupnji nekretnine u Zagrebu u kojoj će živjeti sa Severinom i njezinim sinom Aleksandrom. Budući da Igor većinu svog vremena provodi u Zagrebu ovo će za njega biti pravi pothvat.

Vezani članci Igor Kojić Sjajno raspoloženi Igor Kojić otputovao na odmor na more, otkrio s kim provodi vrijeme: "To je obitelj" Severina - 3 Severina počastila fanove holivudskim prizorom i zapalila Instagram, pokazala i što voli raditi: "Tako se živi i uživa!"

Izvor blizak paru navodi kako je 'Igor zavolio Hrvatsku, a sama činjenica da provodi svaki vikend u Severininom stanu dovoljno govori o njegovoj ljubavi prema našim krajevima. Severina će učiniti sve preko prijatelja kako bi ubrzala proces dobivanja državljanstva, a otac Keba će mu pomoći oko kupovine njegove prve nekretnine u Hrvatskoj. Obitelj Kojić ga u svemu tome podržava i po svemu sudeći Igor će uskoro uz pomoć obitelji i njegove Severine postati Hrvat', prenosi mondo.rs
 

 

Najlepši deo dana..

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on