Baš neobično...

Kojić glasine o krizi u braku sa Severinom pojačao jednim potezom, što se to zbiva?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić u studenom prošle godine posljednji je put objavio snimku Severinina koncerta, a ona je njemu posvetila romantičnu objavu 1. travnja.

U posljednje vrijeme šuška se da u braku Severine (48) i Igora Kojića (32) ima problema, a njegov je potez sada dodatno pojačao te glasine.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, Igor je na Instagramu maknuo fotografiju profila s pjevačicom koju je imao prilično dugo. Zamijenio ju je slikom na kojoj on pije iz staklene boce. 

Druge fotografije i videe na kojima je Severina nije maknuo, no posljednja je snimka njezina koncerta iz studenog prošle godine. U tom je razdoblju pjevačica objavljivala njihove zajedničke slike, a 1. travnja posvetila mu je emotivnu objavu. 

"5 godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, 5 godina divnog života. Volim te, radosti moja", napisala mu je. Igor i dalje prati samo Severinu na Instagramu, a i ona njega. 

Vijest da se Splićanka i njezin suprug razvode odjeknula je srpskim medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gdje je i proslavila svoj 48. rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, 5 godina divnog života💜💜💜💜💜 Volim te radosti moja🥂 #love #onlylove #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina je bila i uhićena u Srbiji zbog kršenja policijskog sata, a sve je to navodno rezultat svađa u obitelji Kojić. Pjevačica se navodno posvađala sa svekrom Kebom (59) i njegovom suprugom Oljom, a svekra je izbacila iz takta jer mu je prekipjelo zbog njezinih jadikovki.

Srpski list Informer tvrdi da je uzrok svađi bio bazen u Kebinoj kući u Beogradu koji je Severina htjela renovirati. "Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako se bi mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E, tada je Kojićima puknuo film", rekao je izvor za Informer. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene