Potvrdio glasine

Igor objavio fotografiju kao dokaz da nije sa Severinom i otkrio gdje je otputovao ove blagdane

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Igor Kojić je na Instagramu otkrio da je otputovao u Liverpool i da ne provodi blagdane sa suprugom Severinom.

Pjevačica Severina (48) i njezin suprug Igor Kojić (33) blagdane definitivno ne provode zajedno.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

To je na svojem Instagramu potvrdio Igor koji je, nakon što je objavio fotku iz aviona, otkrio i gdje je otputovao, a nalazi se miljama daleko od supruge.

Kojić je objavio fotke iz Liverpoola s nogometnog stadiona Anfield, a bivši nogometaš otišao je uživo pogledati utakmicu Liverpoola protiv West Broma.

Severina je na Božić na svojem Instagramu otkrila da blagdane provodi sa sinom Aleksandrom, a dok je Igor letio prema Engleskoj objavila je i video kojim je potvrdila da nije uz njega.

O Severininom i Igorovom razvodu šuška se već mjesecima, a par dugo vremena na društvenim mrežama nije objavio zajedničku fotku.

Glasinama su doprinijeli i napisi u srpskim medijima koji su Severinu u studenom povezivali s 10 godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem, no Severinin PR tim potvrdio je da su samo prijatelji.

O svemu se oglasio i Igorov otac koji je u listopadu prokomentirao njihov odnos za srpski Alo.

Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti", kazao je tada Keba. 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je Severina otkrila da je Božić provela sa sinom, i Igor Kojić pokazao je gdje se nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene