Pomalo bizarno...

Igor Kojić i Milan Popović prijateljstvo su potvrdili još jednim potezom, a Severina se oglasila simboličnom porukom!

Severina Severina Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Igor Kojić i Severina Milan Popović Milan Popović - 1 Milan Popović - 5 Milan Popović - 3 Milan Popović +0 Severina Galerija

Igor Kojić i Milan Popović postali su bliski prijatelji i međusobno se prate na Instagramu, a nijedan od njih ne prati Severinu.

Regionalni mediji raspisali su se o pomalo bizarnom prijateljstvu bivših partnera Severine Vučković, Igora Kojića i Milana Popovića, koji nekoć nisu bili u dobrim odnosima.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Milan je bio na proslavi Igorova rođendana na imanju njegova djeda, na koji je poveo i 11-godišnjeg sina kojeg ima sa Severinom, kako ekskluzivno doznaje Story, a skupa su viđeni i u restoranu u Puli.

Popović je za Index otkrio i što je Kojiću kupio za rođendan nakon što se pisalo da mu je poklonio skupocjeni automobil Audi A8.

"Igor je od mene za rođendan dobio ikonu", kazao je te je zaključio i da je lažne informacije u medije plasirao Severinin tim.

Prijateljstvo su potvrdili i na Instagramu, na kojem se međusobno prate, dok nijedan od njih ne prati Severinu.

Obojica su na svojim profilima na Instagramu objavili i poruku "Zima stiže"; Igor uz selfie iz teretane, a Milan uz fotografiju znaka Popovići-Kojići, što su mnogi njihovi pratitelji protumačili kao poruku Severini.

Pjevačica se o svemu nije oglašavala, a nakon vijesti o prijateljstvu njezinih bivših na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz Italije uz koju je simbolično poručila: "Život je lijep!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjetimo, Igor je sa Severinom bio u braku gotovo šest godina, a razveli su se u kolovozu 2021., nakon što se mjesecima šuškalo da im je brak u krizi.

Milan i Severina bili su u vezi tri godine, a prekinuli su 2013. te vode dugotrajnu borbu za skrbništvo nad sinom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 1 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 2 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 4 Sanna Marin - 1 +15 Sanna Marin - 2 Zanimljivosti Prijateljice finske premijerke dobro se zabavljaju u Hrvatskoj: Pokazale gole grudi putnicima Jadrolinije!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene