Loša iskustva

Povijest se ponavlja: I bivša djevojka Igora Kojića snimila eksplicitni video i fotografije s drugim muškarcem

Igor i Severina Kojić (Sanjin Strukic/PIXSELL) Igor i Severina Kojić (Sanjin Strukic/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Severina Kojić (Sanjin Strukic/PIXSELL) Jelena Žeželj (Foto: Screenshot) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Igor i Severina Kojić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Igor Kojić bivšu je djevojku navodno ostavio zbog videa i fotografija eksplicitnog sadržaja s drugim muškarcem, koji su osvanuli u medijima.

Izgleda da se objavljivanjem Severininih eksplicitnih fotografija u medijima i na društvenim mrežama, povijest za njezina supruga Igora Kojića itekako ponavlja.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram)

Naime, Igor je prije veze sa Severinom, bio s bivšom srpskom voditeljicom Jelenom Žeželj čiji su eksplicitni video i fotografije također našli put do javnosti.

Jelena Žeželj (Foto: Screenshot) Jelena Žeželj (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

No iako je Jelena, prema napisima srpskih medija, navodno bila Igorova velika ljubav, on tada nije imao razumijevanja kao za svoju sadašnju suprugu i bez razmišljanja je nakon skandala prekinuo vezu s njom.

Podsjetimo, Igor je među prvima stao u obranu Severine. Na suptilan je način svima dao do znanja kako ju podržava i da je uz nju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene