Slavili u Italiji

Domaći par proslavio 19 godina ljubavi, među njima je zaiskrilo davne 2000. godine u jednom kafiću

Igor i Olja Vori (Foto: Instagram) Igor i Olja Vori (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Olja Vori (Foto: Instagram) Igor i Olja Vori (Foto: Instagram) Igor i Olja Vori (Foto: Instagram) Igor i Olja Vori (Foto: Instagram) Igor i Olja Vori (Foto: Instagram) +0 Igor i Olja Vori (Foto: Instagram) Galerija

Igor i Olja Vori vjenčali su se 2007. godine bez velike pompe i to nakon 7 godina veze.

Oni su jedan od naših najpoznatijih i najdugovječnijih parova.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Golupčići! Jedan od najstabilnijih domaćih parova proslavio 20. godišnjicu, obožavatelje oduševili fotkama s početaka

Radi se o rukometašu Igoru Voriju i njegovoj supruzi Olji, koji se posljednjih dana nalaze u susjednoj Italiji, gdje slave 19 godina ljubavi.

Par je sa sobom poveo i dvoje djece, a zaljubljeni rukometaš na svom je Instagramu podijelio nekoliko fotografija kako bi obožavatelji vidjeli kako se provodi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor09Vori (@igor09vori) on

Podsjetimo, par se vjenčao 2007. godine bez velike pompe, i to nakon 7 godina veze, a danas imaju i dvoje djece, kćer Niku i sina Petra. Olja je tako dugi niz godina najveća podrška svom suprugu.

Igor je upoznao Olju 2000. godine u kvartovskom kafiću u Zagrebu dok je ona studirala i živjela u studentskom domu. Olja je u kafiću radila kao hostesa, a Igor je tada imao 20 godina.

"Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje', otkrio je u IN Magazinu jednom prilikom rukometaš.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor09Vori (@igor09vori) on

Golupčići su i prije 2 godine obilježili gosišnjicu braka u Italiji, a duo je poznat i po modnoj usklađenosti, zbog čega baš nigdje ne mogu proći neopaženo.

Mi paru želimo još puno zajedničkih godina! 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Jenna Jameson (Foto: Instagram) Jenna Jameson (Foto: Instagram) +5 Jenna Jameson (Foto: AFP) Celebrity Umirovljena zvijezda filmova za odrasle prošetala u dekoltiranom kostimu i podsjetila na bujne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene