Igor i Olja Vori vjenčali su se 2007. godine bez velike pompe i to nakon 7 godina veze.

Galerija


Oni su jedan od naših najpoznatijih i najdugovječnijih parova.

Vezani članci Dan Bilzerian (Foto: Instagram) On je profesionalni ženskar i kralj Instagrama, a sada je najavio da će biti i budući američki predsjednik Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Njezino božanstveno tijelo donedavno je bilo rezervirano za njezinu mladenačku ljubav, no više nije tako

Radi se o rukometašu Igoru Voriju i njegovoj supruzi Olji, koji se posljednjih dana nalaze u susjednoj Italiji, gdje slave 19 godina ljubavi.

Par je sa sobom poveo i dvoje djece, a zaljubljeni rukometaš na svom je Instagramu podijelio nekoliko fotografija kako bi obožavatelji vidjeli kako se provodi.

Podsjetimo, par se vjenčao 2007. godine bez velike pompe, i to nakon 7 godina veze, a danas imaju i dvoje djece, kćer Niku i sina Petra. Olja je tako dugi niz godina najveća podrška svom suprugu.

Igor je upoznao Olju 2000. godine u kvartovskom kafiću u Zagrebu dok je ona studirala i živjela u studentskom domu. Olja je u kafiću radila kao hostesa, a Igor je tada imao 20 godina.

"Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje', otkrio je u IN Magazinu jednom prilikom rukometaš.

Golupčići su i prije 2 godine obilježili gosišnjicu braka u Italiji, a duo je poznat i po modnoj usklađenosti, zbog čega baš nigdje ne mogu proći neopaženo.

Mi paru želimo još puno zajedničkih godina! 

Umirovljena zvijezda filmova za odrasle prošetala u dekoltiranom kostimu i podsjetila na bujne obline