Stara godina

Cvitanović na zagrebačkoj špici u društvu nove djevojke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su se Igor i Marija Cvitanović rastali, bivši nogometaš nije viđen u javnosti s nekom novom ženom – do sada. Naše kamere su ga snimile na zagrebačkoj špici!

Sami centar Zagreba sprema se za najluđu noć u godini, a i neka domaća poznata lica nisu propustila prošetati špicom zadnji put ove godine.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Jurica Popović Teško joj je Matija Vuica dva mjeseca nakon smrti Jurice Popovića nastavlja gdje je on stao: ''Trebalo mi je vremena da se saberem...''

Domaće zvijezde prošetale Cvjetnim trgom na Badnjak

Naše kamere bile su na mjestu događaja te su snimile bivšeg nogometaša Igora Cvitanovića u društvu nove djevojke!
Nedavno je na svojem Facebook profilu na statusu objavio da je 'u vezi', objavio je njihovu zajedničku fotografiju, a sada su i viđeni zajedno u javnosti.

Otkada su se on i Marija rastali, nisu viđeni u društvu novih partnera. Dok se Marija posvetila svojoj modnoj liniji, Igor je pomoćni trener Branku Ivankoviću u zagrebačkom Dinamu. Njih dvoje su se vjenčali 1998. te su proveli zajedno 13 godina, a otkada su se razveli vode bogate društvene živote.

No nije Igor bio jedini na špici! Tamo se našla i modna dizajnerica i glazbenica Matija Vuica, zatim bivša manekenka Ljupka Gojić koja se družila s prijateljicama dok je njezin suprug Mihael Mikić ostao u Japanu, kao i mnogi drugi Zagrepčani koji su slobodno jutro proveli su šetnji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene