Potraga počinje

Igor Bjelošević drugi je kandidat koji u showu ''Ženim sina?'' traži ženu, evo i koji su kriteriji koje ona mora zadovoljiti

Igor Bjelošević Igor Bjelošević 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Bjelošević Igor Bjelošević +0 Igor Bjelošević Galerija

Nakon što smo upoznali Marka Sandalića i njegovu majku Anu, na red dolazi i Igor Bjelošević, drugi kandidat showa ''Ženim sina'' kojemu će onu pravu pokušati pomoći pronaći majka Marica

Danas vam predstavljamo drugog kandidata u potrazi za svojom boljom polovicom.

Pogledaj i ovo Ženim sina? (Foto: PR) - 9 Što će biti dalje? One su pobjednice showa "Ženim sina?" Evo kako su Lea, Višnja, Tihana i Nives osvajale u početku

Ženu svojeg života u showu ''Ženim sina?'' pokušat će pronaći i Igor Bjelošević. A kakve kriterije buduća snaha treba zadovoljiti, reći će nam i njegova majka Marica.

Gospođa Marica nije mogla ni slutiti što joj je sin Igor pripremio. Na njezino veliko iznenađenje, prijavio ih je u show ''Ženim sina?'', a tu joj je informaciju rekao pred 19 ljudi za ručkom. Poprilično ju je šokirao jer savjete od nje nikad nije tražio, ali upravo će mu ona sada pomoći u ovoj avanturi i pri odabiru kandidatkinja.

Igor Bjelošević Igor Bjelošević

''On je izrazio tu želju, dobru zabavu, pa slučajno da si nađe i neku bolju polovicu, ne bi bilo ni to loše. Vrijeme mu je da se skrasi, da si osnuje obitelj. Bilo bi mu vrijeme, to smo mu već pred deset godina rekli, da je tako. Jer za njega bi bilo bolje. Svaki roditelj je onda mirniji, kad se sin sredi, ima obitelj'', govori mama Marica, a i Igor potvrđuje da savjete o ženidbi već deset godina sluša. 

Mama i sin dobro se slažu. S obzirom na to da ne žive zajedno, kažu kako se nemaju kad posvađati.

Igor Bjelošević Igor Bjelošević

''Rijetko ga kad i viđam, makar je tu blizu. Imamo karakternih crta, normalno sličnih, uporni smo, odluke odluke donosimo na brzinu, ne razmišljamo previše, vrijedni smo, radimo, odgovorni smo'', priča majka. 

A time će se voditi i pri odabiru djevojaka. Od kandidatkinja koje su došle pod njihov krov očekuju samo da se dobro slažu.

''Da nisu previše različiti, da nije nekakva koja će previše hodat, lutat. A od njega će dobiti zauzvrat poštovanje i ljubav, odanost. Ali da vodi računa i o njemu i o domu'', mamina je želja. 

Igor Bjelošević Igor Bjelošević

Igor bi pak želio osobu koja je karakterno slična njemu, ali nema nikakve posebne zahtjeve. Bitno mu je da se slažu. 

''Samo da smo si OK, da je dobra zezancija. Ne tražim ništa posebno'', tvrdi. 

Ovaj 32-godišnji Zaprešičanin veliki je ljubitelj automobila i motocikala, zato bi volio da i njegova odabranica dijeli iste interese.

''Mogu ih situirati odmah. Imam kuću, imam auto, imam dva psa. To je to u globalu. Imam sve, samo se trebaju useliti. Kakve bi one bile prema meni, takav bi ja bio prema njima. Uzajamno, ako su one o.k. prema meni, ja ću biti prema njima. Ako će one mene poštivat, ja ću njih poštivati'', govori Igor, a majka Marica potvrđuje da je njezin Igor osoba na koju se svatko može osloniti i na koju se može računati.

A koja će od kandidatkinja osvojiti njegovo srce gledajte u showu ''Ženim sina?'' od ponedjeljka na Novoj TV! Bit će uzbudljivo!

Sve informacije o prvom kandidatu možete vidjeti OVDJE. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr, kao i više informacija o showu ''Ženim sina?''. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene