Ajoj!

Pjevačica ostala bez nakita vrijednog 336 tisuća dolara, lopov iskoristio njezinu nepromišljenu grešku

Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Getty Images) Iggy Azalea (Foto: Getty Images) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Getty Images) +0 Iggy Azalea (Foto: Instagram) Galerija

Iggy Azalea i njezin dečko Playboi Carti prijavili su krađu nakita vrijednog 336 tisuća dolara iz njihove kuće u Atlanti, objavila je policija u petak.

Slavna pjevačica Iggy Azalea, pravog imena Amethyst Kelly, rekla je da je lopov ukrao razne vrste nakita, uključujući dijamantnu narukvicu vrijednu 70 tisuća dolara i 57 tisuća dolara vrijedan Audemars Piquetov zlatni sat s dijamantima te dijamantni vjenčani prsten, stoji u policijskom izvješću.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 1 Vječna tema rasprava Negira da je operirala dio tijela koji uvijek ponosno ističe, no uživo ne može sakriti ono što na Instagramu ne pokazuje!

Kazala je policiji kako je bila sama u podrumu unajmljene kuće u Atlanti 15. studenog kada je čula korake u blagavaonici na drugom katu. Bila je kišna noć pa je 29-godišnja Iggy pomislila da je to 23-godišnji Playboi, pravog imena Jordan Carter, jer je ostavila otključana stražnja vrata.

Iggy i Playboi pozvali su policiju 17. studenog nakon što su shvatili da nema plave Goyardove torbe u kojoj su držali sav nakit.

Kelly je rekla policajcima da su pregledali nadzorne snimke i vidjeli muškarca kako je ušao u kuću na stražnja vrata u 21:51 te je izašao nakon 8 minuta s vrećom u ruci.

Carter je rekao policiji kako je osumnjičeni nosio pištolj te je imao crnu masku i rukavice.

Kelly je odrasla u Australiji, a proslavila se u SAD-u, gdje je došla sa 16 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

(Hina) 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene