Fotke su dokaz!

Mnogi su posumnjali da je ugradila implantate u stražnjicu, no ona samo voli dobar fotošop

Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Getty Images) Iggy Azalea (Foto: Getty Images) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) +5 Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Galerija

Iggy Azalea često se voli zaigrati u fotošopu i urediti sve "nedostatke" na svom tijelu, posebice one na bujnoj pozadini.

Američka reperica Iggy Azalea poznata je po svojim savršenim izdanjima u javnosti, besprijekornoj šminki, ali i bujnim oblinama, koje se često nalaze u prvom planu na brojnim fotografijama objavljenima u medijima ili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Reperica bez srama Kakvo izdanje - Jedva prikrila međunožje!

Međutim, čini se kako su u stvarnosti stvari ipak nešto drukčije, što nam najbolje pokazuju paparazzo fotografije na kojima je 29-godišnja reperica uhvaćena u potpuno prirodnom izdanju. I dok na fotografijama objavljenim u časopisima i na društvenim mrežama njezina stražnjica izgleda savršeno, čak se jedno vrijeme šuškalo i kako je u nju ugradila implantante, u to je teško povjerovati jer neuređene fotografije ne izgledaju tako. 

Možemo zaključiti da je Iggy veliki fan fotošopa, u kojem očito uređuje gotovo svaku razgolićenu fotografiju kako bi prikrila takozvane nedostatke ili sakrila ono što joj se na njoj samoj ne sviđa. 

Iako je ugradnju implantanta u stražnjicu bila zanijekala, Iggy je otvoreno priznala kako je povećala grudi da bi povećala vlastito samopouzdanje jer nije bila zadovoljna njihovom veličinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Iggy se ljetos našla usred skandala nakon što su na internet procurile njezine golišave fotografije, a od tada se na neko vrijeme bila maknula i s društvenih mreža.

Sporne fotografije nastale su na snimanju za časopis GQ prije tri godine, a na njima je pozirala odjevena samo u kratke hlačice.

"Mnoge su slavne žene pozirale za GQ časopis sa strateški skrivenim mjestima na tijelu. Uvijek su mi takve naslovnice bile lijepe, pa sam tako iskoristila priliku koja mi se pružila. Nikada nisam pristala na snimanje fotografija u toplesu koje bi bile namijenjene objavljivanju. Ljuta sam i iznenađena što su bilo koje fotografije sačuvane i što nisu odmah izbrisane nakon što je izabrana fotografija za naslovnicu. Uznemirena sam brojem komentara muškaraca koji su mi zbog tih fotki slali opise onoga što bi mi radili. Trenutačno sam prožeta negativnim osjećajima. Osjećam se zaslijepljenom, poniženom, ljutom, tužnom... Ovo je kao nuklearna bomba koja je eksplodirala i uništila me emocionalno'', zaključila je Iggy tada prije nego što se bila odlučila nakratko povući.

Danas je ponovno aktivna, ali sadržaj ne objavljuje toliko učestalo kao prije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene