Detalje otkrila u pjesmi

Ružan prekid i loša karijera pjevačicu doveli do teške depresije: "Dvije godine nisam izašla iz kuće"

Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Galerija

Iggy Azaela napisala je pjesmu "Savior" u kojoj je progovorila o svojoj borbi s depresijom.

Iggy Azalea vratila se na scenu, a odmah je potom i otkrila da se posljednje dvije godine borila s teškom depresijom.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 10 Reperice u Novom Sadu Golišava Senidah pokrila grudi lubanjama, a seksi Iggy Azalea zatreskala svoj najslavniji adut!

Ispričala je da dvije godine nije mogla napustiti svoj dom. Otvoreno je progovorila o cijeloj situaciji i savjetovala sve koji se osjećaju loše da razmišljaju kratkoročno, dan po dan, ali i da pokušaju svakog dana izaći iz zone komfora i otići na svježi zrak. Bori se, kaže, da vrati svoj život na stare staze, nakon svega što joj se dogodilo.

"Mislim da trebate živjeti dan po dan. Pronađite razlog da iziđete iz kuće. Ja sam bila u kući dvije godine", prisjeća se Iggy. "Imala sam stvarno težak životni period i puno se toga dogodilo i promijenilo preko noći. Prekinula sam vezu, moja karijera se nije razvijala u dobrom smjeru. Našla sam se u situaciji u kojoj se sve preko noći promijenilo. Nisam znala kako vratiti svoj život u normalu, u ono što je bilo i kako je izgledao prije svih ovih promijena", priča Iggy koja je o svemu napisala i pjesmu "Savior".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene