Zanimljivo

Nije je dugo bilo, a sad je objavila vruću fotku u bikiniju i pokazala kako izgleda bez jednog detalja na koji su svi navikli

Iggy Azalea Iggy Azalea Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea +0 Iggy Azalea Galerija

Iggy Azalea raspametila je obožavatelje fotografijom na Instagramu na kojoj pozira u neobičnom kupaćem kostimu i bez jednog detalja.

Australska reperica Iggy Azalea na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u neobičnom kupaćem kostimu te tako raspametila svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 10 Reperice u Novom Sadu Golišava Senidah pokrila grudi lubanjama, a seksi Iggy Azalea zatreskala svoj najslavniji adut!

Naime, na sebi je imala dvodijelni zeleni bikini čiji je gornji dio izgledao kao majica na bretele te gaće niskog struka. Na badiću su se isticali crveno plavi detalji, a između gornjeg i donjeg dijela nalazili su se srebrni lanci koji su skrivali njezin trbuh. U ovome je pokazala svoj preplanuli ten, ali i istreniranu figuru.

"Wow, što ti se dogodilo s trepavicama? Nestale su!", napisala je jedna od pratiteljica koja je skužila da Iggy više nema umjetne trepavice. Odlučila je pokazati svoj prirodni izgled, ali i napraviti kratku pauzu kako bi osvježila svoje prirodne trepavice.

Također, mnoštvo pratitelja uspoređivalo je njezino tijelo s Iggynom pjesmom "Peach body" koju je snimila prošle godine.

"Savršena", " Doslovno božanstvena","Goriš", "Preslatka si", nizali su se komentari ispod fotografije.

Iggy je 2015. godine priznala da je povećala grudi, a stručnjaci za plastičnu kirurgiju uvjereni su da je u pozadinu ugradila implantante, što je i česta tema na njezinim društvenim mrežama, gdje rado objavljuje golišave fotografije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) +15 Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Celebrity Shakira je uhvatila Piquea u krevetu s 20-godišnjakinjom? Evo što je poznato o fatalnoj plavuši zbog koje su navodno okončali vezu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene