Skandal s toples fotkama

Fanovi zabrinuti: Nestala s društvenih mreža prije dva tjedna, nije se oglasila ni za svoj rođendan

Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) +0 Iggy Azalea (Foto: Instagram) Galerija

Iggy Azalea nedavno se našla usred skandala nakon što su na internet procurile njezine golišave fotografije, a od tada se maknula i s društvenih mreža.

Iggy Azalea, australska glazbenica, 27. svibnja je deaktivirala svoje račune na Twitteru i Instagramu, i to samo nekoliko sati nakon što su na internet procurile njezine nikad objavljene golišave fotografije. Riječ je o fotografijama u toplesu koje su nastale na snimanju za časopis GQ još 2016. godine.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 10 Reperice u Novom Sadu Golišava Senidah pokrila grudi lubanjama, a seksi Iggy Azalea zatreskala svoj najslavniji adut!

Njezini pratitelji sada su izrazili svoju zabrinutost jer naime, Iggy se poslije svega nije oglasila čak ni na svoj 29. rođendan, koji je bio u petak, a već je gotova dva tjedna odsutna iz javnosti i medija.

''Iggy je rođendan, a od nje ni traga ni glasa'', napisao je jedan njezin fan na Twitteru.

Drugi je dodao da ju jako voli te da joj želi najbolji rođendan gdje god da se nalazi.

''Vrati se na Twitter, nedostaješ nam'', poručuju joj obožavatelji.

Spomenute fotografije snimio je fotograf Nino Munoz, a Iggy je na njima samo u kratkim hlačicama.

Glazbenica se oko svega tada i oglasila na društvenim mrežama.

''Mnoge su slavne žene pozirale za GQ časopis sa strateški skrivenim mjestima na tijelu. Uvijek su mi takve naslovnice bile lijepe, pa sam tako iskoristila priliku koja mi se pružila. Nikada nisam pristala na snimanje fotografija u toplesu koje bi bile namijenjene objavljivanju. Ljuta sam i iznenađena što su bilo koje fotografije sačuvane i da nisu odmah izbrisane nakon što je izabrana fotografija za naslovnicu. Uznemirena sam brojem komentara muškaraca koji su mi zbog tih fotki slali opise onoga što bi mi radili. Trenutno sam prožeta negativnim osjećajima. Osjećam se zasljepljenom, poniženom, ljutom, tužnom... Ovo je kao nuklearna bomba koja je eksplodirala i uništila me emocionalno'', zaključila je Iggy tada i odlučila se malo povući. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene