Porno div Vivid Entertainment nudi pozamašni iznost za spornu snimku. U vezi s tim, odvjetnici kažu kako je snimka djelo Iggynog bivšeg dečka koji joj na taj način želi uništiti karijeru i okaljati ime.


Seks saga Iggy Azalea se nastavlja! Ne samo da se nastavlja nego u javnost svakodnevno izlaze sve šokantniji detalji!

Procurila snimka seksa - 'Bivši me želi uništiti'

Vezani članci Iggy Azalea Slavni kolege molili su je za seks i nudili joj razne nemoralne ponude, a ona je sada javno podijelila njihove poruke Slika nije dostupna Tina Katanić za Dnevnik.hr o seks skandalu: 'Osjećam se poniženo'

Njezin bivši dečko/menadžer sada tvrdi kako mu je Iggy osobno dala dozvolu da koristi snimku seksa u komercijalne svrhe!

Hefe Wine tvrdi kako je Iggy 2009. potpisala dokument u kojem mu daje pravo da na bilo koji način koristi, prodaje i distribuira bilo koju snimku. presliku ugovora ima portal TMZ.

Iggy je potpisala ugovor koji se odnosi na pjesme i video spotove a Wine smatra kako i snimku seksa legalno može provući pod video.

Drugim riječima, on je uvjeren kako Iggy nema nikakva prava spriječiti ga ukoliko on poželi prodati snimku seksa.

Osim toga, u ugovoru postoji dio u kojem se objašnjava kako Wine ima pravo napraviti i održavati web stranicu ma kojoj može prodavati Iggyjin rad. Samim time on smatra kako ima pravo napraviti stranicu na kojoj će prikazati spornu snimku seksa!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook