Iggy Azalea na TikToku je objavla poruke s nemoralnim ponudama koje su joj slali reperi i drugi celebrityji.

Galerija


Slavna Australka Iggy Azalea (30) objavila je privatne poruke u kojima su joj istaknuti reperi i drugi celebrityji nudli nemoralne ponude.

Vezani članci Iggy Azalea Nitko nije znao da je trudna, a sada je svima obznanila da je rodila: "Čekala sam pravi trenutak" Iggy Azalea Na svojim fotkama blista zbog fotošopa, a uživo je potpuna suprotnost od onoga kako se predstavlja

U videu koji je podijelila na svojem TikToku reperica je, među ostalim, otkrila i kako joj netko ponudio 15 tisuća dolara samo kako bi s njom razgovarao, a iako je sakrila imena muškaraca koji su joj slali poruke na njezinom Instagramu, prema njihovim broju sljedbenika može se zaključiti da je riječ o slavnim osobama.

"Ti si moja djevojka iz snova", napisao joj je netko koga na društvenoj mreži prati 12 milijuna ljudi, dok joj je osoba s Instagram profilom s 27 milijuna sljedbenika poručila kako je želi ljubiti u njeno intimno mjesto. Uz brojne seksualne ponude, dobila je i bračne, a pisali su joj i kako će se brinuti za nju i njezina jednogodišnjeg sina Onyxa bolje od njegova oca, glazbenika Playboija Cartija (24) s kojim je reperica u vezi od kraja 2018. godine.

Da se radi o slavnim reperima, Azalea je otkrila u svojoj najnovijom pjesmi "Sip It" stihovima: "Reperi u mom telefonu, u mojim porukama, ne žele me ostaviti na miru".

Iggy, čije je pravo ime Amethyst Amelia Kelly karijeru je započela kada se sa 16 godina iz rodnog Sydneya preselila u Miami, a svjetsku slavu stekla je 2014. hitom "Fancy" nakon kojeg je jedno vrijeme bila najpretraživanija glazbenica na Googleu.

Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

Novopečeni tata Bruno Petković stigao po partnericu Ivu i sina u rodilište, nije baš bio sjajno raspoložen