Novi par

Bivšeg zaručnika gledala je na kamerama kako ju vara s drugim ženama, no dvije godine kasnije ponovno je sretno zaljubljena

Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea Nick Young (Foto: Profimedia) Iggy Azalea Nick Young (Foto: Profimedia) DeAndre Hopkins (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea Nick Young (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) DeAndre Hopkins (Foto: Instagram) +0 DeAndre Hopkins (Foto: Instagram) Galerija

Glazbenica Iggy Azalea u ljeto 2015. godine doživjela je veliki ljubavni brodolom, no čini se kako se oporavila.

28-godišnja australska reperica ponovno je sretno zaljubljena.

Pogledaj i ovo showbuzz Teška godina ŠOKANTNO PRIZNANJE 'Željela sam nastaviti voziti preko litice'

Radi se o glazbenici Iggy Azaleai, čije je pravo ime Amethyst Amelia Kelly, koja prema šuškanjima ljubi NFL zvijezdu DeAndrea Hopkinsa.

DeAndre Hopkins (Foto: Profimedia) DeAndre Hopkins (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Njezini su obožavatelji oduševljeni činjenicom da je glazbenica ponovno sretna nakon bolnog ljubavnog brodoloma koji je doživjela prije 2 godine s NBA košarkašem Nickom Youngom.

Podsjetimo, par se počeo viđati u studenom 2013. godine, a u ljeto 2015. košarkaš je zaprosio svoju dragu tijekom proslave njezinog 30. rođendana. No sreća nije dugo potrajala. Samo godinu dana kasnije u javnost su procurile snimke na kojima se sportaš hvalio svojim suigračima kako ju vara. Iako je Iggy s njim ostala još 3 mjeseca, nije mu mogla oprostiti. Da stvar bude još gora, snimku je objavio jedan od njegovih suigrača.

Razgovor je započeo pitanjem njegovog kolege je li imao što s 19-godišnjakinjom iz noćnog kluba. Nickov glas se tada ne čuje na snimci, no pitanje "ti imaš 30, a ona 19?", dalo je odgovor na prethodno postavljeno pitanje. "Što je s Amber Rose?", pitao ga je kasnije suigrač, a Nick mu je odgovorio: "Ništa, ona zna moju curu".

Iggy Azalea Nick Young (Foto: Profimedia) Iggy Azalea Nick Young (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kasnije je i sama Iggy priznala kako je lažljivog dečka ulovila s čak nekoliko žena na snimkama sigurnosnih kamera u njezinoj vili u kojoj su stanovali, a u međuvremenu, Nick je navodno napravio i drugo dijete svojoj bivšoj curi Keonni Green. S njom već ima sina, no pjevačici naravno nikada nije rekao da joj je napravio drugo dijete. Reperica se tada požalila obožavateljima na društvenim mrežama da "ima osjećaj kao da ju je netko izbacio iz aviona bez padobrana". Nakon što ga je izbacila iz kuće, uzela mu je i skupocjeni automobil koji mu je poklonila.

No kako se kaže, nakon svake kiše dođe sunce, a novi par svoju je vezu potvrdio i na Instagramu u komentarima ispod fotografija. Ipak, nekoliko sati nakon što je priča procurila u medije, Iggy je prvo potvrdila da su u vezi, a zatim je rekla da je ipak slobodna te kako misli da će tako biti cijeli život, ali da s tim nema problema.

 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Čini se kako je glazbenica naučila kako dobro manipulirati medijima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene