Ekipa odvjetnika sada navodi kako bi na snimci seksa uistinu mogla biti ona!


Iggy Azalea i dalje muku muči zbog snimke seksa! 

Senzualni nastup pred svima - ovako nešto se ne viđa često!

Vezani članci Lorenzo Gentile - 2 Je li u Petrinji bilo krađe humanitarne pomoći? Talijan tvrdi: "Paketa nije bilo. Optužili su me da smo poslali popišanu robu." U općini mu dobacuju: "Mafijo" Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Skandal nad skandalima: Starije i ugrožene "cijepili" praznim špricama, pokrenuta hitna istraga

Njezin odvjetnički tim navodi kako je moguće da je na snimci seksa Iggy ali i to da postoji mogućnost kako je bila maloljetna kada je snimka nastala!

To je veliki preokret jer prije samo dva dana, odvjetnici su za portal TMZ izjavili kako nikakva snimka seksa ne postoji. Sada se čini da ipak postoji i uz to bi se sve moglo dodatno zakomplicirati zbog navoda o njezinim godima.

Porno div Vivid Entertainment nudi pozamašni iznost za spornu snimku. U vezi s tim, odvjetnici kažu kako je snimka djelo Iggynog bivšeg dečka koji joj na taj način želi uništiti karijeru i okaljati ime.

Isto tako tvrde kako je snimka možda nastala bez njezinog znanja. Prilično čudna izjava. Ona je ili znala ili nije! Uz sve to dodali su i to kako je Iggy možda bila maloljetna!

Stvari stoje ovako, 'To nisam ja, možda jesam, ako jesam zli bivši dečko me želi uništiti...'

Pa vi sad objavite snimku!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook