Baš se naljutila

Golišava reperica otkrila čednost: Zbog fotografije u toplesu odlučila je opako kazniti svoje fanove

Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea Nick Young (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea Nick Young (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) +0 Iggy Azalea (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Iggy Azalea deaktivirala je sve svoje profile na društvenim mrežama nakon što su procurile njezine fotografije u toplesu.

Slavna reperica i model Iggy Azalea, javnosti dobro poznata po svojim nestvarnim oblinama, zgrozila je fanove svojom nedavnom odlukom. Naime, odlučila im je oduzeti ono što najviše vole - njezine obnažene fotografije. 

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Kraljica Instagrama Kaubojka kakvu još niste vidjeli: Ljepoticu nestvarnih oblina u ovom seksi izdanju nemoguće je zaboraviti

Iggy je tako radikalnom odlukom brzopotezno deaktivirala sve svoje profile na društvenim mrežama i poručila da je kraj objavljivanju njezinin golišavih selfija. 

Nakon što si je slavu i imidž djelomično izgradila upravo na fotkama sa Instagrama, njezin potez se ne čini logičan, no ipak - postoji razlog. Iggy se odlučila povuči s društvenih mreža zbog toga što su nedavno procurile njezine fotografije u kojima pozira u toplesu za naslovnicu časopisa GQ. 

Uz to što je deaktivirala profile, Iggy se javnosti obratila putem službenog priopćenja u vezi situacije s inkriminirajućim fotografijama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so 'started' happening in 4 days mtfkn👸🔥💸y'all need a bitch thing ~ #iggyazalea

Objavu dijeli Iggy Azalea (@iggyjuicy)

"Mnoge su slavne žene pozirale za GQ časopis sa strateški skrivenim mjestima na tijelu. Uvijek su mi takve naslovnice bile lijepe, pa sam tako iskoristila priliku koja mi se pružila", objasnila je svoju motivaciju za snimanje fotografija Iggy.

Dodala je i kako nikada ranije nije čula da su fotografije sa snimanja procurile u javnost, pa se osjećala ugodno slikati se za tako ugledan časopis, a znala je i kako će se isključivo fotografije na kojima pokriva rukama grudi printati. 

"Nikada nisam pristala na snimanje fotografija u toplesu koje bi bile namijenjene objavljivanju. Ljuta sam i iznenađena što su bilo koje fotografije sačuvane i da nisu odmah izbrisane nakon što  je izabrana fotografija za naslovnicu", poručila je ljuta Iggy. 

"Uznemirena sam brojem komentara muškaraca koji su mi zbog tih fotki slali opise onoga što bi mi radili. Trenutno sam prožeta negativnim osjećajima. Osjećam se zasljepljenom, poniženom, ljutom, tužnom... Ovo je kao nuklearna bomba koja je eksplodirala i uništila me emocionalno", zaključila je Iggy. 

Obnažena reperica tvrdi kako će tužiti magazin te onoga tko je objavio njezine fotografije, a do daljnjega neće biti prisutna ni na društvenim mrežama. 

S obzirom na njezine fotografije na Instagramu, obožavatelje bi mogla začuditi ovako oštra reakcija Iggy Azalee s obzirom na to da je na devedeset posto svojih objava doista pretežito potpuno gola. Tko bi rekao da će joj fotka toplesa predstavljati toliki problem. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A year of savior, although it has been a failure, fuck it, Kream is a complete bop and iggy arrives for all in a few weeks😍😋🔥👀#iggyazalea #savior • Please follow @iggyjuicy for more!

Objavu dijeli Iggy Azalea (@iggyjuicy)

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nada Cvitanović (Foto: Dnevnik.hr) Žarko Radić (Foto: Dnevnik.hr) Vlado Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Na granici Zlatni studio (Foto: Cropix) +4 Na granici (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Težak i emotivan dan: Ekipa serije "Na granici" snimila zadnju scenu, no imamo odlične vijesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene