bio u samoizolaciji

Slavni glumac Idris Elba objavio da je zaražen koronavirusom: "Osjećam se dobro, nema panike..."

Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) +0 Idris Elba (Foto: AFP) Galerija

Idris Elba objavio je kako je zaražen koronavirusom, ali se osjeća dobro.

Slavni glumac, koji je proglašen i najseksipilnijim muškarcem svijeta, Idris Elba, objavio je na svom profilu na Twitteru da je zaražen koronavirusom.

Pogledaj i ovo Idris Elba (Foto: Profimedia) Svi jedva čekaju Nakon što je sve rastužio krajem prošle godine, miljenik žena ipak potvrdio ono o čemu se šuškalo neko vrijeme

"Jutros sam dobio nalaze testa i pozitivan sam na koronavirus. Osjećam se dobro, nemam još nikakve simptome, ali sam u izolaciji otkad sam saznao da sam bio izložen virusu. Ostanite kod kuće. Obavještavat ću vas o tome kako sam. Nema panike", napisao je.

Elba je rekao kako se njegova supruga nije testirala na koronavirus, no osjeća se dobro. Kaže kako se on testirao jer je bio u društvu ljudi koji su zaraženi te je htio biti siguran. Pouvao je sve fanove da se brinu o sebi te da obavezno peru ruke.

47-godišnji glumac je o svojoj situaciji obavijestio obitelj i kolege, a smatra kako je bitno da sve upozori kako bi se što više pazili.

Idris i njegova supruga Sabrina Dhowre trenutačno žive u Londonu, a brojne zvijezde dale su im podršku u ovoj teškoj situaciji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić i Marko Braić +6 TLZP: Lu Jakelić kao Dr. Alban Celebrity Ova krhka djevojka samu sebe nije prepoznala kad su je pretvorili u muškarca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene