U prepunoj dvorani

Prosidba u javnosti: Pogledajte kako je Idris Elba zaprosio atraktivnu manekenku

Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Getty) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Getty) Galerija

Idris Elba nije krio sreću kada je manekenka Sabrina Dhowre pristala udati se za njega.

Zvijezda serija "Žica" i "Luther" uplovit će u bračnu luku po drugi put. Idris Elba je, naime, zaprosio svoju djevojku Sabrinu Dhowre. Zaprosio ju je u petak, nakon završetka premijere filma "Yardie". U dvorani prepunoj ljudi Idris je kleknuo pred svima, a kada je Sabrina pristala Elba nije mogao sakriti svoju sreću i oduševljenje.

Pogledaj i ovo Sabrina Dhowre Elba - 1 fotografi su bili spremni Bujnu suprugu miljenika žena iznevjerio rizični dekolte: Slučajno je izvirilo nešto što nije planirala pokazati!

Svoju ljubav svijetu su obznanili prošle godine, kada su se pojavili na crvenom tepihu držeći se za ruke. Tada su se prvi put pojavili zajedno na službenom događanju te tako obznanili svijetu svoju vezu. Britanski glumac iza sebe ima jedan brak, i to onaj s vizažisticom Hanne Norgaard, s kojom ima kći Isan. Iz veze s vizažisticom Naiyanom Garth ima trogodišnjeg sina Winstona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene