Opet svi na nogama

Opet digla prašinu: Ida Prester sarkastično se obratila 'prijateljima'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ida Prester opet je digla na noge neistomišljenike.

Ida Prester svako malo regiju zapali svojim statusima, a ovaj put našla na odobravanje, ali i na neodobravanje onog o čemu je ovaj put pisala. Naime Ida je sudjelovala na gay prideu u Stockholmu i pokazala svima koliko ju je to oduševilo.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

''Jedna stvar baš upada u oči u Stokholmu. Meni upada jer sam s Balkana, njima je normalno. Gej prajd je. Sve kul, ludilo, fešta. Ali razina javne podrške tome, to je stvarno nevjerojatno. CIJELI grad je okićen, državne institucije, banke, kafići, ulični kiosci, autobusi, sponzori su velike kompanije, prolaznici plešu, nose zastavice... Državni blagdan, kolona traje tri i pol sata. Vrhunac je bio kad smo već dobili epilepsiju od duginih boja i došli kući na spavanje, pa našli hotelsku pastu za zube (!) u rainbowu - napisala je Ida te dodala video s gay parade.

''Kolona je trajala četiri sata, podijeljena u razne skupine: transexualci, gejevi iz Irana i Afganistana, newcomeri, gej invalidi, gej komunisti, gej reprezentacije raznih firmi.. spektakl. A ovo je grupa - ponosni roditelji - dodala je Ida u još jednom statusu.

Ipak, nije se svima svidjelo o čemu Ida Prester piše, pa je na sve još jednom napisala svoj stav. ''Staviš dva statusa zaredom o gejevima i preko noci izgubiš stotinjak 'frendova' i followera. Može Island, može te priče muško/žensko, ma mogu i Romi. Ali brate, negdje moraš podvući crtu - sarkastično je dodala Ida koja nakon Islanda s obitelji odmara u Švedskoj.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene