poslala važnu poruku

Ida Prester oslobodila grudi pa se zaprepastila reakcijama: "Izgleda da je najveća sramota na Balkanu imati bradavice"

Ida Prester Ida Prester 27. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester Serijal Fakap - 1 Ida Prester i Mia Kovačić +0 Ida Prester - 1 Galerija

Ida Prester je na svojem Instagramu obilježila "Dan bez grudnjaka" fotografijama na kojom ga ne nosi, a uz njih je prepričala i situaciju koja ju je zaprepastila te je druge žene upozorila na važan problem.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester na svojem je Instagramu obilježila "Dan bez grudnjaka".

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

Tim se povodom prisjetila svojeg nastupa na kojem nije nosila grudnjak, te je objavila fotografije koje možete pogledati ovdje, a uz njih je ispričala i, kako je sama rekla, jednu zanimljivu pričicu.

"Ovo ljeto nastupala sam na Exitu. Nastup je bio predivan, posvetili smo pjesmu borbi za lijek za cističnu fibrozu, izveli teško bolesnu Anu na stage... Divna energija, meni najdirljivije ikad. Međutim, sljedeći dan me zaprepastio", započela je Ida pa je objasnila i zašto.

"Naslovnice skoro SVIH najjačih medija u Srbiji zanemarile su i nastup i poruku, vrištale su samo - o mojim grudima bez grudnjaka. Kakve su ti to grudi! Ničeg je nije sramota! Šok! Izgleda da je najveća sramota na Balkanu - imati bradavice", zaključila je, a podijelila je i nekoliko fotki naslovnica koje je spomenula. Zatim se obratila svojim pratiteljicama kojima je poslala snažnu i jasnu poruku.

"Djevojke, pogotovo vi mlade koje čitate - grudi nisu sramota! Grudi su dio vašeg tijela! Velike, male, gole, obučene, obješene ili operirane - samo su vaše! Ne dopustite nikome da vas ponižava zbog njih. Jedino što je važno je da su zdrave, a ako nisu, da to hitno otkrijete i spasite si život! Doktori u kampanji za rano otkrivanje raka dojke mi kažu da im djevojke ne dolaze na preglede radi srama. Dođu prekasno, srce da ti pukne. Dosta je s time! Oslobodite grudi, zaboravite na kretenske komentare i javite se na pregled istog trena. Ne sutra. Danas. I živjele nam sve naše dojke, cice, sise i grudi", poručila je Ida i izazvala lavinu pozitivnih reakcija.

"Frende nisam obukla grudnjak već tjedan dana i ne planiram više nikad", među prvima se oglasila Ella Dvornik.

"Bravo, Ida!", "Svaka čast, apsolutno si uzor!", "Predivna! Uvijek i u svakom izdanju", još su neki od komentara koje je dobila ispod objave za koju je skupila i preko osam tisuća lajkova.

Inače, Idu ćete uskoro ponovno imati priliku gledati u zabavnom serijalu "Fakap" na showbuzz.hr koji vodi s Mijom Kovačić.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) +5 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene