krv nije voda

Ida Prester se pohvalila uspjehom svojih roditelja, a na prvi pogled je jasno kome više nalikuje: "Malo je čak jezivo!"

Ida Prester Ida Prester Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester s roditeljima Ida Prester s roditeljima Ida Prester Ida Prester +0 Serijal Fakap - 1 Galerija

Ida Prester na Instagramu se pohvalila da su njezini roditelji snimili reklamu, a pratitelji su odmah primijetili od koga je naslijedila izgled.

Voditeljica i pjevačica Ida Prester na Instagramu se pohvalila uspjehom svojih roditelja.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

"Mama i tatek. Nakon onog najsmješnijeg audicijskog videa na svijetu kojeg sam objavila nedavno - dobili su svoju prvu reklamu! Upalilo je! Nek i oni probaju svjetla reflektora... Vidi ih se samo par sekundi u spotu, ali mislim da su to kljucne sekunde", napisala je ponosna Ida uz fotografije svojih roditelja, a mnogi su odmah primijetili da je slika i prilika svoje mame.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)

"Ista si mama", "Malo mi je čak jezivo koliko ste slične", "Nije krv voda", "Preslatki su ti roditelji", pisali su joj oduševljeni pratitelj.

Evo i spomenutog audicijskog videa, kojim je nedavno nasmijala pratitelje na društvenoj mreži. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)

Ida je svojem ocu jednom prilikom posvetila podužu objavu na Instagramu u kojoj je otkrila da je doktor fizike i izumitelj, a iako su, kako napisala, potpuna suprotnost, velika joj je podrška u karijeri i često je na koncertima njezina benda Lollobrigida, na kojima ponekad i pomaže oko vizualnih efekata.

Inače, voditeljica sa suprugom Ivanom Peševskim ima dva sinčića Roka i Rija, a obitelj se nakon nekoliko godina provedenih u Beogradu odlučila skrasiti u Zagrebu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +6 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +2 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene