U zabavnom serijalu "Fakap" Ide Prester i Mije Kovačić sudjelovalo je 18 "fakapera", a publika je glasanjem izabrala najbolji fakap.

Galerija


Voditeljice Mia Kovačić i Ida Prester u zadnjoj epizodi zabavnog serijala "Fakap", koju možete pogledati u četvrtak, 22. srpnja u 18 sati na portalu Showbuzz.hr, otkrivaju koji je fakap publika izabrala kao najbolji.

Vezani članci Momčilo Otašević Franka koja je Ćorluku uhvatila u laži ili žustra svađa Momčila Otaševića sa suprugom Jelenom? Vi birate najveći fakap godine, a ovo je tek dio neugodnjaka s naše scene! Mia Kovačić, Ida Prester Pogledajte još jednom najveće fakape domaćih celebrityja, nekima od njih stvarno ne biste bili u koži!

Mia i Ida su tijekom sezone urnebesne emisije ugostile 18 domaćih zvijezda, među kojima su bili Saša Lozar, Slavko Sobin, Dalibor Petko, Mario Petreković te Viktorija i Dino Rađa, a svi su odali najneugodnije trenutke u svom životu. 

Voditeljice su pokazale i kakvi su se fakapi dogodili tijekom snimanja serijala. "Najgluplji i najfakapastiji momenti 'Fakapa'", najavile su Mia i Ida, a možete ih pogledati u videu. 

Novu epizodu "Fakapa" ne propustite u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!