Podrška Tatjani

'Kladim se da Thompsonu nitko ne prijeti zbog njegovih stavova'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica stala je u obranu svoje kolegice.

Poznata pjevačica Ida Prester stala je u obranu kolegice Tatjane Jurić, koja se suočila s prijetnjama smrću nakon što je na svom Facebook profilu objavila status o ulozi dijaspore u izboru Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu države.

 
Pogledaj i ovo Ida Prester iznenadan odlazak Velika tuga u obitelji Ide Prester: "Teško je povjerovati da je ovo bilo prije samo tri dana, bio je baš lijep oproštaj, nismo ni znali..."

Zbog statusa na Facebooku, Tatjani Jurić prijete smrću

'Meni ovo što se događa Tatjani nije nevažna stvar. Podsjetilo me koliko smo se svi usrali. Jer dam se kladit' da Thompsonu nitko ne prijeti zbog njegovih stavova, pristojni ljudi se tim ne bave. A naše ako igdje pisneš, riskiraš ovakav linč. Zato šutimo, ja prva, ne da mi se, dosta sam dobila po nosu u životu. Samo se nadam da ak' opet krene neka ozbiljna frka, da se nećemo i dalje pravit' glupi i skrivat' po mišjim rupama. Podrška za Tatjanu', napisala je Ida na svom Facebooku.

Podsjetimo, prijetnje smrću upućene Tatjani Jurić obuhvaćale su i najave da bi joj se mogla postaviti bomba pod automobil, a uz to su je nazvali i raznim pogrdnim imenima. Izvori bliski voditeljici tvrde da je cijeli slučaj prijavila policiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene