Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ice-T i Coco Austin dobili su bebu i odlučili da je vrijeme za .. veći stan?


Ice-T i Coco Austin prije nekoliko su mjeseci postali ponosni roditelji malene Chanel koja je ubrzo postala prava mala zvijezda. I kako to obično bude par je zaključio da im treba više prostora te su odlučili prodati svoju raskošnu vilu.

Vezani članci Račun/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Među onima koji duguju Gradu Zagrebu i - Ministarstvo financija, pogledajte koliko su dužni Bandiću Prodaje se Češka vila (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Treba vam vila na moru? Država prodaje jednu, cijena – prava sitnica! Vaša može biti za 32,1 milijun kuna

Kuća u New Jersey ima dvije spavaće sobe, dvije kupaone, ima preko 200 m², a na tržištu se našla s cijenom od sitnih šest milijuna kuna.

Ukoliko vas je zaintrigirala ponuda, Coco ima i video koji bi vas dodatno mogao zagrijati za kupnju kuće u dalekim krajevima.

Kuća ima podove od drva trešnje, pod u kuhinji je od onix keramike, staklene ograde, balkone i privatnu terasu, puno svijetla … No to nije sve! Imate pogled na cijeli New York. Da, dobro ste čuli!

'A najvažnije je da ste blizu grada, jeftinije je od stana na Manhattanu, a opet je tako blizu', rekla je Coco i riješila vas bilo kakve dileme.

Nažalost, cipele nosi sa sobom.