Kako mu uspijeva?

Prošlo je 20 godina od ''Beverly Hillsa'', a on je isti: Svi se čude i ne vjeruju da se približava šezdesetoj

Ian Ziering (Foto: Getty Images) Ian Ziering (Foto: Getty Images) Getty Images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ian Ziering (Foto: Getty Images) Ian Ziering (Foto: Profimedia) Ian Ziering (Foto: Youtube Screenshot) Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Ekipa iz serije \ Beverly Hills (Foto: Youtube screenshot) Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Beverly Hills (Foto: Profimedia) Beverly Hills (Foto: Profimedia) Beverly Hills (Foto: Profimedia) +1 Ian Ziering i Erin Ludwig (Foto: Profimedia) Galerija

Ian Ziering bio je jedna od zvijezda serije "Beverly Hills 90210", a nakon 20 godina nakon završetka njezina snimanja kao da uopće nije ostario.

Američki glumac Ian Ziering proslavio se ulogom mladog i šarmantnog Stevea Sandersa u kultnoj seriji "Beverly Hills 90210" uz koju su odrastali tinejdžeri diljem svijeta. Od završetka njezina snimanja prošlo je dvadeset godina, a ekipa se nedavno okupila kako bi snimila nove nastavke, no za neke kao da vrijeme stalo.

Pogledaj i ovo Jason Priestley (Foto: Profimedia) Uhvaćeni! Prve fotografije sa seta: Miljenici žena Brandon i Steve opet skupa nakon punih 30 godina!

Upravo je danas 56-godišnji Ian među njima jer njegov zaštitni znak, plava kosa i dalje je postojan, na licu gotovo nema niti jedne bore, a nema problema ni s viškom kilograma, čemu se mnogi dive i pitaju se kako mu to uspijeva.

Jedna od njih je američka reality zvijezda Mishel Karen koja je ugostila Iana u svom showu, a jedna od tema bila je njegov mladolik izgled.

"Ne mogu vjerovati da imaš 56 godina, izgledas fantastično", kompliment je koji mu je udijelila.

"Hvala ti dušo. Kada si mlad možeš se pohvaliti da imaš kožu s kojom si rodio, a kada si stariji imaš onakvu kožu kakvu zaslužuješ", izjavio je Ian.

Njegovom izgledu zasigurno pridonosi neki od kozmetičkih proizvoda njegove kompanije MLM koju dijeli s kolegicom se serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling i još nekoliko partnera, a koja proizvodi kozmetičke proizvode.

Ian se prije godinu dana razveo od Erin Ludwig i to nakon devet godina braka, nakon što nisu uspjeli prebroditi probleme koji su ih snašli.

"Teškog srca vam govorim da se Erin i ja razvodimo. S našim prenatrpanim rasporedom koji ne može biti ispunjeniji poslom i tijekom nekoliko posljednjih godina stvari više ne funkcioniraju. Ona je jedna od najnevjerojatnijih žena koje sam upoznao i najbolja mama našoj djeci. Saznao sam se da se pišu senzacije oko situacije koja jednostavno nije senzacionalna. Svaki citat koji mi se pripisuje u potpunosti je lažan, a mi ćemo se nastaviti slagati, štititi, odgajati naše kćeri i biti primjer roditelji koji uspješno surađuju. Molimo da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku dok se mi fokusiramo na ono što nam je važno, a to su naše djevojke", napisao je bio Ian na profilu na Instagramu.

U braku su bili od 2010. godine, a zajedno su dobili dvije kćeri Miju Lorenu i Pennu Mae Ziering. Prije Erin, Ian je bio u braku s Nikki Ziering od 1997. do 2002. godine, koja je nakon razvoda zadržala njegovo prezime.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Kurobasa Ana Kurobasa +0 Ana Kurobasa inMagazin Jedna od najljepših Hrvatica i naš nogometaš uskoro pred oltarom, Ana nam je otkrila detalje prosidbe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene