Javno priznao i ostavio svijet u šoku …


Australski umirovljeni plivač Ian Thorpe priznao je u intervjuu za australsku televiziju Channel 10 da je homoseksualne orijentacije. Vijest je ostavila svijet u šoku nakon što je Thrope otkrio da je konačno spreman "izaći iz ormara", te da je njegova seksualna orijentacija bila jedan od razloga zbog koje se donedavno liječio od depresije.

Vezani članci Slika nije dostupna Jedan od najpoželjnijih domaćih sportaša otkrio tajne svojih tetovaža Slika nije dostupna 'Mama je za ovo saznala samo tjedan dana prije nas'

VIDEO Poznata glumica priznala da je gay - i to na koji način!

U intervjuu koji će se emitirati u nedjelju na australskoj televiziji, Thorpe je priznao da se bojao reakcije javnosti te da je, otkako je postao sportska ikona 2000. godine na Olimpijskim igrama u Sydneyju, osjećao pritisak da mora biti uzor mladim ljudima.

Iako je svojedobno izlazio sa ženama, sve ej to bio samo paravan kako bi stvorio sliku heteroseksualnog muškarca. Iste su žene znale otkrivati da ih nikada nije ni pipnuo, odnosno da nije bilo seksualnog odnosa, piše Daily Mail.

Nakon što se po drugi put povukao u mirovinu Thorpe kaže da smatra da je došlo vrijeme da otkrije svoje sklonosti.

Tijekom svoje profesionalne sportske karijere Thorpe je u pet navrata bio olimpijski pobjednik, te je 11 puta osvajao svjetski naslov.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook