Manekenka Alessandra Ambrosio i milijunaš Jamie Mazur prekinuli su u ožujku nakon 10 godina ljubavi.

Galerija


Manekenka i milijunaš Jamie Mazur prekinuli su u ožujku nakon 10 godina ljubavi.

Vezani članci Mokre djevojke (Foto: Instagram) Okupale se još jednom prije povratka s mora i objavile mokre prizore Alessandra Ambrosio (Foto: Prodimedia) Vruće hlačice nikome ne stoje tako dobro kao ovoj zanosnoj Brazilki

Radi se o brazilskoj manekenki Alessandri Ambrosio i poduzetniku Jamieju Mazuru koji su ostali u vrlo prijateljskim odnosima zbog dvoje djece koje su dobili za vrijeme veze.

Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia)
Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, ljepotica i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice i biznismen upoznali su se davne 2008. godine, a iste godine dobili su kćer Anju Louise, dok je sin Noah Phoenix stigao 2012. godine.

Par je čitavo vrijeme bio i zaručen no nikada nije stao pred oltar.

"Nisam se nikada udala, jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena 8 godina, očito da mi udaja nije prioritet", otkrila je manekenka u intervjuu 2016. godine.

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)
Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)

A bivši par nedavno je viđen na plaži u Malibuu s djecom, gdje je jedna od najpoznatijih manekenki svijeta te bivša Victoria's Secret anđelica pokazala figuru po kojoj je poznata, no ipak je dokazala kako se i njezine fotografije itekako fotošopiraju prije izlaska u javnost.

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)
Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)

Ne kažemo da Alessandri i dalje ne zavidimo na figuri, no činjenica jest kako se i njezina pozadina "uljepšava" i povećava na brojnim fotografijama, a ponekad i na njezinom Instagram profilu.

No, i dalje se radi o jednoj od najpoželjnijih žena svijeta, a tko je novi odabranik i postoji li on uopće, još ne znamo.