"On je u mom DNK-u"

Severina o voljenom Oliveru: "Na njegovim sam pismama učila govoriti prve riči..."

Severina (Foto: Jelena Balić) - 7 Severina (Foto: Jelena Balić) - 7 Jelena Bali? 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) - 7 Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina (Foto: Jelena Balić) Galerija

Pjevačica Severina nije skrivala koliko je šokirana i tužna zbog smrti Olivera Dragojevića.

Oliver Dragojević napustio nas je u 71. godini života.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Legendarni hrvatski glazbenik napustio nas je u subotu ujutro nakon što je izgubio bitku s opakom bolešću. Od Olivera se tako od samoga jutra dirljivim porukama opraštaju njegovi kolege koji jednostavno ne mogu vjerovati da ga više nema.

Od svog kolege, prijatelja i uzora tako su se oprostili Goran Karan, Franka Batelić, Massimo Savić, Tony Cetinski, Stjepan Hauser, Lana Jurčević i brojni drugi.

Oglasila se i Severina Kojić, koja u posljednjem pozdravu glazbeniku na Instagramu nije skrivala tugu.

 

Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško... Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči... Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama.
Hvala ti, pape
Volin te, pape
Plačem, pape
Oprosti mi, pape...
...svi plačemo... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško... Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči... Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK-u, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape. Volin te, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape... Svi plačemo...", napisala je pjevačica ispod snimke jednog od Oliverovih koncerata na kojem izvodi legendarnu pjesmu "Oprosti mi, pape".

Što su kolege još poručili preminulom pjevaču, pročitajte OVDJE.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene