Pjevačica Severina nije skrivala koliko je šokirana i tužna zbog smrti Olivera Dragojevića.

Galerija


Oliver Dragojević napustio nas je u 71. godini života.

Vezani članci Severina (Foto: Instagram) Severina pokazala sve svoje draži: U prozirnoj kombinaciji zapalila publiku na zadarskom koncertu Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Iza sebe ostavila Severinu, Josipu Lisac, Natali... Mlada Mia osvojila najviše nominacija za Porin!

Legendarni hrvatski glazbenik napustio nas je u subotu ujutro nakon što je izgubio bitku s opakom bolešću. Od Olivera se tako od samoga jutra dirljivim porukama opraštaju njegovi kolege koji jednostavno ne mogu vjerovati da ga više nema.

Od svog kolege, prijatelja i uzora tako su se oprostili Goran Karan, Franka Batelić, Massimo Savić, Tony Cetinski, Stjepan Hauser, Lana Jurčević i brojni drugi.

Oglasila se i Severina Kojić, koja u posljednjem pozdravu glazbeniku na Instagramu nije skrivala tugu.

"Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško... Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči... Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK-u, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape. Volin te, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape... Svi plačemo...", napisala je pjevačica ispod snimke jednog od Oliverovih koncerata na kojem izvodi legendarnu pjesmu "Oprosti mi, pape".

Što su kolege još poručili preminulom pjevaču, pročitajte OVDJE.