I poznati se nađu u neugodnim situacijama, baš poput nas. Jedina razlika je u tome što su njihove često uhvaćene kamerom. No, gafovi koje su nam neke zvijezde otkrile u našem videu nisu zabilježeni iako su se neki od njih dogodili pred očima svekolike javnosti, već ih znaju samo njihovi najbliži.

Galerija


 

Slavko Sobin, Valentina Walme, Davor Garić, Damir Kedžo i Marko Šapina otkrili su nam koje su im se sve neugodne situacije dogodile i kako su ih riješili.

Slavko Sobin tako je vječna inspiracija kada je riječ o neugodnostima koje su mu se dogodile u životu. Jedne od njih su kada 'prdne na jogi' ili kada ogovara ljude ljudima koje ogovara. No, kako mu se takve stvari ne događaju baš rijetko Slavko se previše ne uzrujava, svojom simpatičnošću #samoopušteno nastavlja dalje i ne uzrujava se pretjerano oko toga.

Damir Kedžo imao je kako kaže ''intimno priznanje'' o događaju koji će nasmijati svakoga, dok se Davor Garić skoro ''propao u zemlju'' radi jednog profesionalnog gafa. Kako opušteno razgovarati s potpuno golom osobom dok ste vi odjeveni ili pak #samoopušteno otplesati sambu gole stražnjice pred punim auditorijem saznajte u našem videu.

Vezani članci Slika nije dostupna Producent Kylie Minogue se rasplesao u Zagrebu Slika nije dostupna FOTO: Celebrity krema na otvaranju novog shopping centra