Dobra djela

I oni imaju veliko srce: ove stvari o slavnima sigurno niste znali!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neke stvari koje rade ne pune naslovnice, ali će vam zagrijati srce

1. Keanu Reeves

Pogledaj i ovo Keanu Reeves - 2 Ovo je hit! Miljenik Hollywooda u braku je s dobro poznatom kolegicom više od 30 godina, a vjenčali su se zapravo slučajno: "Ona kaže da jesmo!"

Nakon završetka snimanja Matrix trilogije, Keanu je ekipi zaduženoj za specijalne efekte poklonio 75 milijuna dolara, a svim kaskaderima je kupio Harley Davidson motore.

2. Johnny Depp

Ovaj ljepotan uvijek na putovanje nosi i svoj kostim kapetana Jacka Sparrowa jer se upravo tome djeca koju nenajavljeno posjeti u bolnicama najviše raduju. Priznaje da se ponekad samoinicijativno maskira u slavnog pirata i odlazi u Disneyland te tako veseli djecu u zabavnom parku.

3. Tupac Shakur

Tupac je primio pismo majke koja mu je otkrila da je zadnja želja njezinog bolesnog sina Joshue da upozna slavnog repera. Odmah je odletio u Maryland da upozna dječaka. Nakon što je Joshua preminuo, Tupac je nazvao svoju izdavačku kuću 'Joshuin san', piše 9gag.

4. David Grohl

Dva australska rudara zapeli su tijekom urušavanja rudnika, a sve što su tražili od spasioca bio iPod s pjesmama Foo Fightersa kako bi im vrijeme brže prošlo. Nakon što je to čuo, Dave im je poslao poruku da će ih, kada izađu, čekati dvije ulaznice za bilo koji nastup Foo Fightersa, bilo gdje u svijetu, i dva hladna piva.

 

Anđelica Victoria's Secreta Candice Swanpoel proglašena je najseksepilnijom djevojkom 2014. prema izboru časopisa Maxim, a ovo zasigurno niste znali o njoj!

5. Emma Watson

Za američki praznik Halloween, tj. Noć vještica, jedan se petogodišnjak obukao u Harry Pottera. Kako tradicija nalaže, djeca su pošla u sakupljanje slatkiša po kućama.

U jednom je trenutku mlada dama došla je do malenog dječaka i pitala da li je on Harry Potter. Objasnila je dječaku da je ona Hermiona, Harryjeva najbolja prijateljica i čvrsto ga zagrlila te se slikala s njim. Dječak je bio toliko zbunjen da nije prepoznao slavnu glumicu Emmu Watson.

6. J. K. Rowling

Prije nego što je napisala četvrtu knjigu iz Harry Potter serijala, slavna spisateljica J. K. Rowling poslala je kraj knjige djevojčici Nataliji McDonald koja je oboljela od leukemije. Natalia je nažalost preminula prije nego što je uspjela pročitati mail, pa je Rowling po njoj nazvala lik u knjizi. Ta je djevojčica u knjizi bila svrstana u dom Gryffindor.

7. Bon Jovi

Restoran slavnog pjevača Bon Jovija 'Soul Kitchen' nema cijene na jelovniku. Umjesto toga prihvaćaju donacije za obroke ili, ukoliko si ne možete priuštiti obrok, možete ga otplatiti volontirajem u kuhinji.

 

8. Tom Hanks

Slavni je glumac pristao na jedno veoma neobično fotografiranje s obožavateljem. U lokalnoj pizzeriji napravili su seriju fotografija na kojima je dečko glumio da je pijan, nakrivio je naočale i zaspao na ramenu slavnog glumca, a Tom izgleda kao da se dobro zabavio.



9. Tom Cruise

Nakon što je bio svjedok sudara u kojoj je krivac pobjegao s mjesta nesreće, slavni je glumac ostao s unesrećenom, nazvao hitnu pomoć i platio 7.000 dolara bolničkih troškova jer je shvatio da nije imala osiguranje.

10. Zach Galifianakis

Prije nego što je postao slavan, ovaj je sipmatični glumac živio sasvim normalan život. Jedna od uobičajenih radnji bila mu je odlazak u praonicu rublja. Tamo je upoznao simpatičnu Elizabeth 'Mimi' Haist, sada 87-godišnju gospođu, koja je živjela od napojnica koje bi joj ljudi ostavljali nakon pranja rublja. Nakon što je postao slavan, saznao je da je Mimi postala beskućnica. Odmah joj je pronašao stan u Santa Monici koji joj pomogla urediti Renee Zellweger. Zach se brine za najamninu i režije, dok Renee često donosi namirnice za Mimi. Zach uz to Mimi često vodi na premijere svojih filmova, a često se šali da mu je to djevojka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene