Iako nisu u braku, Goldie Hawn i Kurt Russell jedan su od najdugovječnijih parova u Hollywoodu.


Glumački par Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su već 30 godina, a i dalje su jednako zaljubljeni!

Vezani članci Branko Lustig i Steven Spielberg (Foto: Profimedia) Srce mu je slomljeno zbog smrti Branka Lustiga: Steven Spielberg otkrio kako su postali prijatelji Olga Kurylenko (Foto: Profimedia) Uz bivšu Bond djevojku ne veže se niti jedan skandal, a njezine privatne fotografije su prava rijetkost

Kada su se vraćali s puta u New York, paparazzi su ih ulovili na aerodromu u Los Angelesu, a par nije skidao osmijeh s lica. 67-godišnja Oscarovka pogled je skrivala iza naočala, a njezin Kurt zaštitnički ju je primio kako bi što prije pobjegli znatiželjnim pogledima.

>> Jabuka ne pada daleko od stabla: S godinama su si sve sličnije

Goldie i njezin 62-godišnji dugogodišnji parter zajedno imaju sina Wyatta (koji ima 26 godina), no nikada se nisu službeno vjenčali. Goldie iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, no i dalje izgleda odlično – sjajno nosi svoje godine!

Goldie i Kurt su se upoznali na snimanju filma 'Swing Shift' u 1983. Tada je Kurt imao svega 16 godina, a Goldie 21.

'Dokle god je naš odnos put povjerenja, iskrenosti ljubavi i pažnje, dobro smo. Financijski smo neovisni i ide nam dobro i bez samog vjenčanja. Potpuno sam posvećena svom odnosu, zar nije to ideja braka', poručila je Goldie još 2007.


Swing Shift | Kurt Russell | Goldie Hawn

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook