Leona u Cannesu

I mi aduta imamo – naša ljepotica zabljesnula u Cannesu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leona Paraminski zasjala je na crvenom tepihu u Cannesu. Za tu je prigodu odjenula i haljinu dostoju glamuroznog festivala na Azurnoj obali.

Leona Paraminski u Cannesu je živjela poput prave svjetske dive! Imala je priliku na 24 sata doživjeti sve čari tog 'festivalskog gradića' te odsjesti u najpoznatijem i najluksuznijem hotelu u Cannesu – Martinezu.

Pogledaj i ovo showbuzz Cannes 2013. Kao da su sami - Nisu se mogli 'odlijepiti' jedno od drugoga!

Iako je iz glavne ulice Boluevard de Croisette, gdje je smješten hotel, uživala u vrevi Canneskih ulica, panoramski let iz helikoptera prilikom dolaska u Nicu posebno ju je oduševio. Leona se u maniri holivudske zvijezde službenim vozilom odvezla na večeru u restoran s tri Michelinove zvjezdice te posjetila nezaboravne Chivasove zabave.

>> 'Em što su bogati, 'em što stvari dobivaju - besplatno!

'Cannes me oborio s nogu. Taj grad uistinu živi filmski luksuz, sve je podređeno festivalu i njegovim sudionicima. Šetnja crvenim tepihom je osjećaj koji nikada neću zaboraviti, ta količina energije i uzbuđenja se ne može mjeriti ni s ničim. Iako je ova avantura kratko trajala uživala sam u svakom trenu, i ponovila bih je još milijun puta!', rekla je Leona.

Zahvaljujući cijelom timu stilista, frizera i šminkera prelijepa glumica zablistala je na crvenom tepihu. Iako zbog gubitka prtljage nije mogla odjenuti kreaciju Borisa Pavlina u koju se zaljubila na prvi pogled, na kraju je odabrala vatreno crvena haljina Claudine Ivari, cipele Guseppi Zanotti, a styling je upotpunila Swarovski clutch torbicom i Poggi nakitom.

Leona se tako savršeno uklopila u glamur Canneskog filmskog festivala i zasjala uz bok brojnim holivudskim zvijezdama koje su posjetile festival - Eva Longoria, Jennifer Lawrence, Emma Watson, Leonardo DiCaprio, Sofija Coppola, Tobey Maguire, Juliane Moore, Carey Mulligan te članovi žirija Steven Spielberg i Nicole Kidman.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene