U jubilarnoj 300. Sinjskoj alki uživali su i najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić sa suprugom Elin, sinom Ivanom te sestrom Janicom.


Dok se legendarna skijašica Janica Kostelić brinula o malenom nećaku, Ivica je svojoj supruzi Islanđanki objasnio povijest alke te na društvenoj mreži napisao da je 'vještina alkarskih vitezova zadivljujuća i da višestoljetna tradicija ovog nadmetanja zaslužuje najdublje poštovanje'.

Vezani članci Ivica Kostelić Supruga Ivice Kostelića rodila blizanke: Naš najbolji skijaš podijelio fotografije kćerkica i otkrio je li odabrao imena Ivica i Janica Kostelić (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Ponosni ujak: Evo što je Ivica Kostelić poručio sestri Janici nakon što je rodila sinčića Oskara

Janica odbacila skafander: Danas rado pokazuje isklesano tijelo

Ivica Kostelić se u Sinju pojavio s brkovima, a dobar provod su ovjekovječili i popularnim selfijima. Ivica je nedavno za inMagazin izjavio da nije opterećen time hoće li njegov sin Ivan biti skijaš.

'Nemam neku posebnu želju, ali ako će on imati želju da bude skijaš, ja ću ga poduprijeti', tada nam je rekao najbolji hrvatski skijaš.  

Na ovoj snimci je alkar slavodobitnik Frano Ivković koji pogađa u sridu na današnjoj Sinjskoj Alci. 300 godisnja...

Posted by Ivica Kostelic on Sunday, August 9, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook