Manekenka Kelly Rohrbach široj je javnosti postala poznata kao djevojka Leonarda DiCaprija.

Galerija


28-godišnja ljepotica posljednjih dana uživa na Havajima.

Vezani članci Kelly Rohrbach Bila je jedna od DiCaprijevih miljenica, naslijedila je Pamelu Anderson, a onda je odjednom odlučila nestati Slika nije dostupna Kao da ga je pogodio auto: Surfer pao s vala visokog čak 12 metara

Radi se o plavokosoj manekenki i glumici Kelly Rohrbach koja je široj javnosti postala poznata kao djevojka neumornog osvajača, 44-godišnjeg Leonarda DiCaprija.

Podsjetimo, nije tajna da Leo obožava dugonoge i plavokose modele. Kada je u lipnju 2015. godine stigla vijest kako mu je Kelly nova cura, nitko se nije previše iznenadio. No, već u ljeto 2016. godine par je prekinuo, navodno zbog prenatrpanih rasporeda. Neko se vrijeme šuškalo kako je vječni neženja Leo kleknuo pred svoju partnericu, no bile su to samo glasine.

Ipak, i tih nekoliko mjeseci bilo je sasvim dovoljno da modni i filmski svijet poludi za Kelly koja je ubrzo dobila ulogu C.J. Parker u filmskom remakeu legendarne serije "Spasilačka služba" koju je svojevremeno odigrala Pamela Anderson.

No, ni Kelly nije dugo patila nakon prekida, a njezin dečko je biznismen Steuart Walton čija obitelj drži najveći trgovački lanac na svijetu Walmart.

Ipak, Kelly su paparazzi uhvatili samu kako surfa na Havajima, a iako je poznata po besprijekornoj liniji koju rado pokazuje na naslovnicama posebno muških časopisa, dalo se primijetiti kako se manekenka ipak malo "opustila" te da se i njezino tijelo fotošopira za takve potrebe, a ponekad i za Instagram.

No, tko se danas ne fotošopira, zar ne? 

Boris Novković čeka dijete s 25 godina mlađom "najseksi Hrvaticom"

"Za devet mjeseci logora i svoju patnju im sve opraštam, ali brata su mi ubili kao psa. To ne mogu oprostiti"

Slavna pjevačica u 50. godini života proširuje obitelj s najseksi muškarcem na svijetu