Stjepan Barišić Gego upao je u probleme s policijom, a uhićen je zbog uzgoja marihuane, prijetnje susjedu te ispisivanja parola po zidu u ćeliji.

Galerija


Pjevač Stjepan Barišić (52), poznatiji kao Gego, uhićen je zbog uzgoja marihuane u mjestu Zaraće na otoku Hvaru te zbog toga što je susjedu prijetio zračnom puškom. Slobodna Dalmacija javlja kako su pjevača pustili kući uz mjeru opreza, nakon što su odustali od njegovog smještaja u istražni zatvor na splitskim Bilicama.

Dok je bio u Policijskoj postaji Hvar, Gego je optužen i zbog oštećenja tuđe imovine. Kako stoji u kaznenoj prijavi, pjevač je ispisivao parole po zidu ćelije.

Gego je u svojoj obrani rekao kako nije uzgajao indijsku, već industrijsku konoplju. Tužiteljstvo je zaključilo kako nema osnove za određivanje istražnog zatvora, no odredili su mu mjeru opreza zabrane približavanja susjedu zbog prijetnji te obavezno redovito javljanje policiji.

Podsjetimo, Gego prije 15 godina bio jedno od popularnijih imena na domaćoj sceni kada je publiku osvojio hitovima kao što su "Jamajka", "Henjueke", "Jo co ko co ko jo" i ostali. Sve pjesme Gego pjeva na hvarskom dijalektu, a pjevač se pojavio i u showu Farma.

Neda Ukraden u haljini s prorezom koju ni njezine kolegice ne nose tako često, a bome ni njoj nitko ne bi rekao da ima 70 godina!

Lidija Bačić izbacila bujni dekolte na prvom koncertu poslije dugo vremena, a pokazala je i isklesan trbuh