Dirljivi prizori

Neutješni Hus i prijatelji odali počast Akiju, a Zagrepčani mu ostavljaju poruke koje će taknuti svakoga

Aki Rahimovski - 3 Aki Rahimovski - 3 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski - 3 Aki Rahimovski - 2 +0 Aki Rahimovski - 1 Galerija

Husein Hasanefendić Hus je u društvu prijatelja postavio fotografiju Akija Rahimovskog kod Zdenca života, gdje mu svi koji žele ovih dana mogu odati počast.

Prijatelji i kolege iznenada preminulog pjevača Akija Rahimovskog odaju mu počast prije nego što ga isprate na posljednji počinak na zagrebačkom groblju Mirogoj, a među njima su i neutješni kolege iz njegova benda Parni valjak.

Pogledaj i ovo Aki Rahimovski - 1 neutješan je zbog gubitka Oglasio se utučeni Hus koji je s Akijem osnovao Parni valjak: "Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu"

Jedan od osnivača Husein Hasanefendić Hus tako je s prijateljima postavio Akijevu fotografiju kod Zdenca života na Trgu Republike u Zagrebu te zapalio svijeće i ostavio cvijeće.

Na službenim stranicama Parnog valjka objavljeni su i detalji posljednjeg ispraćaja, kao i poziv svima koji Akiju žele odati počast da to učine upravo kod Zdenca života.

"Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održat će se u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja. S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda Parni Valjak molimo sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika. Službena komemoracija održat će se u petak, 28. siječnja u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja", piše u objavi.

Aki je iznenada preminuo u subotu, 22. siječnja, u bolnici u Novom Mestu, gdje je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

Ostat će upamćen kao jedan od najvećih vokalnih interpretatora, frontmen Parnog Valjka i neumorni glazbenik koji je kroz pet desetljeća karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote svih generacija.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Céline Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) +19 Celine Dion (Foto: Getty) Celebrity Glazbena diva zbog teškog zdravstvenog stanja više ne može ustati iz kreveta, već je otkazala brojne koncerte, a upitan je i onaj u Zagrebu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene