Ne propustite

Dr. House nastupa u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski glumac i glazbenik Hugh Laurie, svjetski poznat kao čangrizavi i cinični televizijski liječnik Dr. Gregory House, dolazi u Zagreb!

U sklopu europske turneje na kojoj promovira album „Didn’t It Rain“, s grupom The Copper Bottom Band, Hugh Laurie predstavit će se publici na zagrebačkoj Šalati, gdje će nastupiti u utorak, 15. Srpnja, potvrdili su iz Dallas Recordsa.

Pogledaj i ovo Severina Rijetke fotografije! Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Prije gotovo godinu dana Hugh Laurie, oduševio je publiku na ljubljanskim Križankama, na koncertu koji je pohodio i veliki broj fanova iz Hrvatske, a sada će svi oni koji su slušali pohvale njegovom nastupu dobiti priliku da ga vide u Zagrebu.

FOTO Kome se Natali smješkala cijelu večer?

Hugh Laurie nema samo izuzetnu glumačku karijeru, a osim po ulozi Dr. Housea, najpoznatije su svakako one u serijalu 'Crna Guja', te uloga Bertiea Woostera u hit serijalu Jeeves & Wooster, nego je poznat i kao odličan glazbenik. Samouki klavirist koji taj instrument svira od djetinjstva, 2011. godine objavio je uspješan prvijenac „Let Them Talk“. Album je osvojio najviša mjesta svjetskih blues ljestvica, a glazbene kritičare i javnost oduševio je svojim neworleanskim bluesom.

U svibnju 2013. Laurie je objavio svoj drugi album „Didn't It Rain“, gdje je zvuk mardi grasa i New Orleansa zamijenio južnjačkim bluesom i tangom. Ploča sadržava obrade blues skladbi, između ostalih i pjesme pionira bluesa kao što su W. C. Handy (‘St Louis. Blues’) i Jelly Roll Morton (‘I Hate A Man Like You’), te novijih pop i rock glazbenika kao što su Dr. John (‘Wild Honey’) i Alan Price iz grupe Animals (‘Changes’).

„Odlučio sam da ću krenuti dalje i dublje u šumu američke glazbe koja me je oduševljavala već kao dijete. Što idem dalje, sve sam više očaran. Začarali su me i glazba i ljudi s kojima sam imao čast raditi na novom albumu“, rekao je Laurie.

Ulaznice za koncert kreću u prodaju od petka, 28. 03., a njihova redovna cijena biti će:

PREMIUM PARTER 450 KN
PARTER 290 KN
TRIBINA 250 KN

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene