uvijek mu je podrška

Zbog braka sa slavnim glumcem često je bila na meti kritika, no velikim osmijehom je još jednom dokazala da ju to nimalo ne dira

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Galerija

Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman zajedno su preko 25 godina, a tijekom godina borili su se s brojnim kritikama na svoj račun. Ovoga tjedna još su jednom dokazali da su zaljubljeniji no ikada.

Da su jedan od najskladnijih holivudskih parova, Deborra-Lee Furness i Hugh Jacman dokazali su još jednom ovoga tjedna na premijeri njegova mjuzikla "The Music Man" u New Yorku.

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

U razgovoru za People Deborra je ispričala kako sa suprugom radi baš sve, a pomogla mu je i da zapamti scenarij za mjuzikl u kojem ima glavnu ulogu. "Sve sam napravila, samo nisam plesala", komentirala je kroz smijeh supruga miljenika žena. "U našoj kući inače vlada mir i jako pazim na to. Često djeluje kao da se događa zatišje pred oluju, no pregrmimo sve", dodala je.

Uz Jackmana je bila tijekom čitave premijere te je u zanimljivoj haljini s velikim volanima stala i pred fotografe, a osmijeh od uha do uha pokazao je koliko je ponosna na svog muža.

65-godišnja Deborra i 52-godišnji Hugh često su tijekom godina bili meta kritika zbog razlike u svojim godinama, no prošloga ljeta ovaj par je proslavio 25 zajedničkih godina bračnog života.

Inače, mnoge žene tuguju jer je Jackman od 1996. u braku s kolegicom. Sreli su se godinu dana ranije na setu serije "Correlli", u kojoj su igrali glavne uloge. "Zaljubio sam se u nju čim sam ju vidio. Htio sam se odmah oženiti njome, iako sam bio jako mlad", svojedobno je rekao Jackman. Naime, on je bio u ranim 20-ima, a ona je 13 godina starija od njega.

"Seksualna kemija između njezina i moga lika u seriji nekako se prelila u stvarni život. Bilo je nevjerojatno svaki put kad smo imali zajedničku scenu. Sramio sam se svojih osjećaja jer sam mislio da se ona nikad neće zaljubiti u mene", ispričao je Hugh o svojim danima na setu sa suprugom.

Glumac je jednom otkrio i tajnu svog dugog braka. "Sretna žena, sretan život", istaknuo je.

Supružnici su htjeli imati djecu i odlučili se za umjetnu oplodnju, no to nije uspjelo i Deborra je pobacila dva puta. Iako su to bili jako teški trenuci za njih, zajedno su ih prebrodili te su posvojili sina Oscara (21) i kćer Avu (16). Jackman je jednom rekao kako njegova djeca imaju privilegiran život i trudi im se sve pružiti, no zauzvrat je dosta strog u njihovu odgoju i stalno ih uči o poštovanju i zahvalnosti.

Jackman i njegova supruga tijekom cijelog braka uspješno se nose i s ružnim komentarima na njezin račun. Naime, kritiziraju Furness da izgleda neugledno i ne drži do izgleda uz svog muža koji je seks-simbol. No njih to baš i ne dira.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene