Posljednje zbogom

DIRLJIVA PORUKA Otpjevao joj posljednju pjesmu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hugh Jackman oprostio se od žene koju je obožavao.

Američkog glumca Hugh Jackmana kojega znamo po mnogim velikim ulogama pogodila je vijest o smrti njegove punice Fay Duncan.

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Eric Bana Ali postoji caka Nakon šokantnog razvoda od miljenika žena, utjehu je pronašla u novom prijatelju i glumcu hrvatskih korijena koji je od nje mlađi 13 godina

Posvetom na društvenim mrežama dirnuo je mnoge obožavatelje.

'Bila je jedna od najdivnijih žena koje sam upoznao. Mudra, duhovita, puna ljubavi, šašava, velikodušna i pravi lider', napisao je glumac na Instagramu.

Na ispraćaju joj je otpjevao pjesmu 'Quiet please, There's a Lady on Stage' iz mjuzikla The Boy from Oz. Ta je gesta dirnula sve prisutne na posljednjem ispraćaju, ali i brojne obožavatelje koji su vijest saznali na društvenim mrežama.
 

 

I'm blessed to say Fay Duncan was my Mother in Law. She was one of the greatest women I've ever met. Wise, funny, loving, cheeky, generous, and a true leader. She had an incredible gift for always being right …. which must have been a true burden for her as she was also incredibly patient with us mere mortals. Fay, I love you more than words can express. HJ

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene