Hugh Jackman priznao kako se on uopće nije trebao naći u ulozi popularnog Wolverina, već da je zapravo došao na mjesto Dougraya Scotta.

Galerija


Vjerovali ili ne, ali slavni australski glumac Hugh Jackman već 18 godina igra ulogu Wolverina, jednog od glavnih likova franšize "X-Man", iako nije bio prvi izbor za tu ulogu.

Vezani članci Irina Shayk i Hugh Jackman Bojao se što će žena reći? Prošao kraj slavne ljepotice i bivše djevojke svog kolege, nije ju čak ni pogledao, a kamoli pozdravio Slika nije dostupna Konačan kraj: Oprostio se s fanovima putem Instagrama

U razgovoru za Aussies In Hollywood, Hugh je otkrio kako je uloga koja mu je donijela nezapamćenu slavu, pripala tek nakon što je škotski glumac Dougray Scott bio prisiljen odustati od snimanja zbog snimanja drugog filma, i to "Nemoguće misije 2".

A prije samog početka snimanja X-Mana, Hugh je naletio na Dougraya na otvaranju Fox Studija u Sidneyju, a cijela situacija ispala je poprilično neugodna za obojicu.

"Prišao mi je i rekao da mu je stvarno žao što ne može glumiti Wolverinea, ali da vjeruje kako ću se ja u njoj odlično snaći", objasnio je Hugh dodavši kako je oduvijek Dougraya smatrao vrhunskim glumcem i na neki način mu ga je bilo žao.

Dougray je kasnije priznao kako je odbio ulogu Wolverina tri puta, no zapravo to nije htio. Prihvatio bi je sigurno da nije morao snimati Nemoguću misiju.

Hugh se tako našao u ulozi koja mu uopće nije bila namijenjena.

Severina se udala i treći put? Ovaj put ''da'' je rekla u Africi, podijelila je i fotografije obreda

Danijela Martinović pohvalila se na društvenim mrežama: ''Održala sam prvo predavanje u crkvi''

Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."